Home Fashion Shows Aparițiile sclipitoare de pe podiumul Balmain

Aparițiile sclipitoare de pe podiumul Balmain

5 min read

Balmain

Săptămâna modei decurge armonios și se mută de la un oraș la altul. Podiumuri, lumini, modele și cele mai inedite creații. Astăzi ne oprim privirile asupra prezentării Balmain. De la croieli la materiale, toată prezentarea a avut un aer aparte. De la preluarea brandul Balmain de către Olivier Rousteing, imaginea casei de modă a fost orientată către imaginea femeilor puternice, de aici a pornit și Balmain Army. Acesta fiind termenul folosit pentru modelele ce defilează, fiecare special aleasă pentru a emana putere, siguranță și încredere de sine. Balmain ne-a obițnuit în anii trecuți cu piese cu croi bine definit, în culori închise și multe aplicații metalice. O imagine ce ducea clar spre zona de armată, cu lookuri disciplinate. Anul acesta a adus un factor nou pe podium, culori mult mai vii, tinzând spre spectrul culorilor deschise, efecte metalice și paiete mari. Aceste apariții dovedesc faptul că Rousteing știe să păstreze interesul clientului pentru brand și inovează în momentele oportune.

Balmain
Sursă foto BOF

Clasicul reinterpretat

Croiul costumului este deja un clasic pe scena modei. Balmain alege însă să îl ducă într-o zonă nouă, cu iz spațial. Materialul holografic reflectă lumina și culorile diferă de la unghi la unghi. Outfitul îndrăzneț este extrem de actual și poate fi purtat în combinație cu o bluză de un roz aprins și o pereche de botine din satin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balmain
Sursă foto BOF

Full Metallic

Un alt look îndrăzneț, sclipitor și cu un mesaj puternic. Doar cineva cu multă încredere îl poate purta în totalitate. Piesele chiar dacă sunt din același material tipul formelor este complet opus. Topul urmează linia corpului și subliniază formele într-un stil 80’s, iar partea de jos este mult mai actuală, cu o formă fluidă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balmain
Sursă foto BOF

The New Age Look

A apărut pe podium și emblema fashionului din 2018. Este vorba de un outfit alcătuit din piese actuale. Bluza deși are un croi clasic, faptul că este acoperită cu paiete mari solzi o scot din zona simplă. Poate părea o alegere îndrăzneață dar îmbinată cu o pereche de jeans poate fi purtată și în afara podiumului. Pantalonii de plastic sunt un trend extrem de folosit în 2018. Un minus al acestora este comoditatea, dar cu siguranță sunt o piesă de efect pentru o ținută specială, nu pentru a fi purtați pe stradă.

 

 

 

 

 

 

 

Balmain
Sursă foto BOF

Roz pudrat peliculizat

Un alt trend văzut și pe podiumul Balmain este materialul peliculizat. Acest truc conferă un luciu pieselor și arată mult mai actual. În acest caz, materialul a fost folosit pentru un costum deconstruit de un roz pal ce se îmbină perfect. S-a păstrat însă structura umerilor, astfel lookul arată pus la punct și materialul pică pe corp într-o manieră oarecum elegantă.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…