Home Fashion Era stilistică „Harry’s House” – Harry Styles reintroduce stilul anilor ‘70 în videoclipul piesei „As It Was”

Era stilistică „Harry’s House” – Harry Styles reintroduce stilul anilor ‘70 în videoclipul piesei „As It Was”

4 min read

Vineri, 1 Aprilie 2022, single-ul „As It  Was”, parte a noului album pe care cântărețul britanic Harry Styles, fost membru al grupului One Direction, urmează să îl lanseze, „Harry’s House”, a fost în sfârșit publicat, împreună cu un videoclip foarte modern și apariții nemaipomenite ale artistului în ținute într-o cromatică roșie.

Harry’s House stil
Sursă foto: @harrystyles/instagram

Săptămâna trecută, Harry Styles a prezentat lumii coperta noului său album, nelansat încă, „Harry’s House”. Imaginile de pe cel de-al treilea album solo, care va fi lansat pe 20 Mai, îl arată pe cântărețul britanic stând într-un apartament cu susul în jos, purtând o bluză albă, croșetată și blugi evazați Molly Goddard. Aspectul anticipează un stil mai lejer față de cel extravagant, ales de artist de-a lungul erei reprezentate de albumul „Fine Line”.

Foto: Hanna Moon

În ceea ce privește videoclipul single-ului „As It Was”, acesta a fost filmat la Londra și regizat de talentatul regizor ucrainean Tanu Muino. Clipul arată talentul lui Styles de a reinterpreta și populariza stilul anilor ‘70, aducând pieselor clasice un twist modern.

Videoclipul începe cu Harry în mijlocul unui grup de oameni, purtând o haină roșu-aprins din colecția de toamnă 2022 semnată Bianca Saunders, accesorizată cu o eșarfă neagră, lungă, din colecția toamnă 2022 Dries Van Noten.

Următoarea scenă îl arată pe Harry intrând într-o cameră mare, îmbrăcat cu o salopetă roșie personalizată de Arturo Obegero din designul său de top fără mâneci Noir Querelle.

În cameră, partenerul său poartă aceeași ținută, dar în albastru. Cei doi continuă să danseze și să se plimbe unul în jurul celuilalt pe platformă. Styles este apoi văzut afară, pe o platformă abstractă, deasupra unei piscine, împreună cu alți dansatori. Poartă aceeași haină Bianca Saunders și eșarfă Dries Van Noten, împreună cu mănuși negre de la Ernest W. Baker.

După premiera videoclipului muzical „As It Was” a existat o creștere de 212% a cererii pentru „Salopete pentru bărbați”, potrivit Love the Sales, o platformă globală de modă care urmărește cererea și datele despre vânzări. Harry a determinat, de asemenea, o creștere a căutărilor pentru „Haine roșii pentru bărbați” și „Pantaloni cu paiete pentru bărbați”, cu 150%, respectiv 36%.

Citește în continuare Noi branduri de frumusețe care urmează să fie lansate de celebrități în 2022.

Load More Related Articles
Load More By Cioară Ștefania
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Câștigătorii Premiilor Globurile de Aur 2023

A venit timpul să află câștigătorii așteptatelor Globuri de Aur 2023 la cea de a 80-a ediț…