Home Fashion Stay ALIVE by Mirela Bucovicean, dialog liber pentru supraviețuirea business-urilor locale

Stay ALIVE by Mirela Bucovicean, dialog liber pentru supraviețuirea business-urilor locale

6 min read

Ajuns la ediția cu numărul 24, Stay ALIVE by Mirela Bucovicean a devenit bucuria zilnică a antreprenorilor români, mici și mijlocii. Comunitatea Stay ALIVE numără acum mai mult de 140 de membri activi din toată țara. Întâlnirile sunt zilnice, de luni până duminică și accesul se face în mod 100% gratuit pe platforma zoom.us.

Stay ALIVE by Mirela Bucovicean

Odata cu instituirea stării de urgență pe teritoriul României, în prima zi de autoizolare, 16 martie 2020, Mirela Bucovicean lansa proiectul pro bono Stay ALIVE – un dialog liber pentru supraviețuirea business-urilor locale.

Stay ALIVE este un grup de suport pentru antreprenori și freelanceri din orice domeniu, este locul în care ideile curg pe bandă rulantă având scopul de pivotare și adaptare de business, luând în calcul activele pe care le avem, atât cele fizice, cât și cele de expertiză.

Întâlnirile se întâmplă în fiecare zi, de luni până duminică, între 15:00 și 16:00, pe zoom.us, Meeting ID: 833 441 558. În 24 de ediții, peste 140 de membri de pe tot teritoriul României sunt activi zilnic, cer sau oferă sfaturi, sunt angrenați în diverse exerciții care le pun mintea și spiritul antreprenorial la treabă, într-o perioadă cu grele încercări.

Mă angajez să țin aceste întâlniri atât timp cât va fi nevoie. Îmi pun la bătaie know-how-ul asimilat în 30 de ani de experiență de antreprenoriat și network-ul pe care mi l-am creat pentru a-i ajuta pe toți cei care au nevoie și vor să fie ajutați. Când intri în Stay ALIVE, intri într-o familie. Nu contează domeniul de activitate, business-ul este tot business. Sunt aici pentru voi, deși nu dețin rețeta perfectă de supraviețuire, însă sper că o vom găsi împreună. Haideți să acționăm acum pentru a ne reveni mai repede pe parcurs.”, a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule- F.com, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries 

De Luni până Duminică, în intervalul orar 15:00 – 16:00 we Stay ALIVE aicihttps://zoom.us/j/833441558

Request access in Facebook Private Group Stay ALIVE by Mirela Bucovicean aici: https://www.facebook.com/groups/798229864033670/

Înregistrări Stay ALIVE 17 Martie – 10 Aprilie aici: https://www.youtube.com/channel/UCBB7uvtZMDrtaetVwe5FMtw

Despre Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean, fondator Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries (BICI by Mirela Bucovicean, Business of Fashion & Speed Up Your Business).

Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepășește părăsind în permanență zona de confort dezvoltând idei out of the box în perioade care pentru alții pot fi riscante, urmărind cu atenție nevoile pieței. Cheia succesului ei profesional este că în fiecare zi are așteptări mai mari de la ea, nu se oprește atunci când intervine succesul de moment, este curioasă, cauta soluții și răspunsuri și dă ceva înapoi comunității.

  • 30 de ani experiență în 9 industrii diferite și mai mult de 13 joburi
  • desemnată de 4 ori una dintre cele mai puternice femei în business de către Business Magazine
  • câștigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat
  • fondator al primei platforme de comercializare și promovare a produselor realizate de designer romani: Molecule F – revelația modei românești, un benchmark al industriei, un etalon în online și offline.
  • fondator al Molecule PR
  • fondator al Business Institute for Creative Industries BICI by Mirela Bucovicean

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.bucovicean

https://www.facebook.com/bucoviceanmirela/

Instagram: https://www.instagram.com/mirela.bucovicean/

Citește în continuare un interviu cu Mirela Bucovicean – Molecule F, un brand cu misiune.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…