Home Fashion OOTD: Pillow Dress

OOTD: Pillow Dress

8 min read

O nouă provocare ia cu asalt Instagramul, această inepuizabilă sursă de divertisment și inspirație, mai ales în timpul autoizolării. „Pillow Dress” este cea mai recentă metodă prin care statul în casă devine fashionable. Ai nevoie doar de o pernă și de o curea ca să creezi o rochie fără bretele perfectă pentru… un drum până în living. Sau măcar pentru o fotografie care să îți înveselească feedul.

Nu putem să nu ne întrebăm dacă inspirația inițială nu a venit de la colecția Viktor & Rolf „Bedtime Story”, din toamna anului 2005, reluată apoi în piese din colecția aniversară Viktor & Rolf Couture Fall 2018. Perne, pături și pilote au fost interpretate în mod elegant pentru a crea ținutele de… vis. Pentru că moda are nevoie din când în când de momente surprinzătoare ca să mențină un element de reverie care în această perioadă capătă un nou sens.

Totul a început în urmă cu doar câteva zile când @stylebynelli a lansat provocarea #QuarantinePillowChallenge care a ridicat instant interesul comunității, numeroase variante creative venind de la utilizatori din toate colțurile lumii, inclusiv de la cei mai apreciați creatori de conținut români.

Cine este dispus să încerce o nouă provocare din confortul casei sale?

Cu atât mai bine dacă ai o pernă colorată sau cu imprimeu. Iar în completare, alege accesoriile care îți pun în valoare stilul, inspirându-te din următoarele ținute creative.

Citește în continuare Statul în casă poate fi și fashionable.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…