Home Beauty News Respect pentru piele și natură

Respect pentru piele și natură

8 min read

Produsele din noile game Yves Rocher sunt formulate cu ingrediente esențiale care asigură curățare de o blândețe absolută. De la geluri de duș concentrate din care doar o picătură se transformă într-o spumă bogată la produsele hrănitoare din gama Monoi de Tahiti, noutățile Yves Rocher sunt destinate îngrijirii complete pentru păr și corp.

GAMA I LOVE MY PLANET
  • GELURI DE DUȘ CONCENTRATE
  • ȘAMPON CONCENTRAT

1 PRODUS CUMPĂRAT = 1 ARBORE PLANTAT

La fiecare produs achiziționat din această gamă, Yves Rocher plantează 1 arbore în numele tău.

Respect pentru piele

Datorită formulei sale inovatoare înregistrată în Franța printr-un brevet, o singură picătură este suficientă pentru un duș. Textura sa fluidă și onctuoasă se transformă într-o spumă bogată și senzorială ce curăță pielea cu delicatețe. Promisiunea unui duș senzorial și parfumat.

Formule cu pH neutru, testate sub control dermatologic, ce conțin peste 97% ingrediente de origine naturală. Fără conservanți, fără parabeni.

Inovator, Gelul de duș concentrat oferă într-un format de 100 ml, la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml, adică echivalentul a 40 de dușuri. Care este rezultatul? Reducerea impactului asupra mediului: 50% mai puțin plastic**, 50% mai puține emisii de gaze cu efect de seră** (de 5 ori mai puține camioane utilizate pentru transport).

În plus, ambalajul Gelului de duș concentrat este realizat printr-un demers de eco-concepție: flacon reciclabil ce conține plastic reciclat.

Să nu uităm nici de formula ușor biodegradabilă a noului Gel de duș concentrat, ce ajută la prezervarea sistemelor acvatice. Un atu prezent de altfel în toate gelurile de duș Yves Rocher!

*Brevet depus în Franța
**comparativ cu ambalajul unui gel de duș Yves Rocher de 400 ml

Cele 6 arome ale gelurilor de dus concentrate și șamponul concentrat se regăsesc aici.

GAMA MONOI DE TAHITI

Am ales cu atenție tot ceea ce face ca noua noastră gamă Monoi de Tahiti să îți ofere o gamă GENEROASĂ, AUTENTICĂ și ECO-CONCEPUTĂ:

PLĂCERE ȘI GENEROZITATE

Plăcerea înseamnă să ai mai multe opțiuni din care poți să alegi: pentru a-ți hidrata și hrăni pielea alege dintre un ulei pur Monoi, un ulei uscat dacă ești tot timpul presată de timp sau un ulei sidefat pentru o piele hrănită, hidratată și sublimată cu un singur gest.

Am crescut procentul de Monoi în uleiul nostru tradițional, astfel încât să te poți bucura de un ulei pur Monoi cu 97,5% Monoi și 2,5% parfum.

Și pentru că plăcerea vine și prin simplitate, am redus toate formulele la un conținut de ingrediente esențiale. De exemplu, Gelul Șampon delicat pentru corp și păr este formulat fără sulfați și săpun, pentru o curățare de o blândețe absolută.

Cedează texturii cremoase a Exfoliantului bifazic pentru bronz luminos, un amestec delicios între esența de Monoi de Tahiti și coajă de Nucă de Cocos, pentru o exfoliere blândă a pielii, iar dacă îți dorești ca părul tău să aibă acel aspect de “beach waves” poți crea acest look de plajă cu Spray pentru păr din gamă.

Senzorialitatea texturilor este intensificată datorită unui parfum de Monoï, care te va cufunda cu fiecare utilizare într-o vară infinită.

AUTENTICITATE

Contribuim la sprijinirea unui sector eco-responsabil de Monoï cu partenerii noștri locali, de mai bine de 20 de ani. Dacă extractul
nostru de Monoï este certificat cu Denumirea de Origine Controlată, acest lucru se datorează faptului că este important pentru noi să îți oferim produse autentice și de calitate. Colaborăm cu producători atașați de arhipeleagul lor și de tradițiile acestuia. Ne bucurăm să îi susținem și că îi poți ajuta și tu să își îndeplinească scopul.

ECO-CONCEPȚIE

Ne respectăm angajamentul de a-ți propune produse cosmetice cu cel mai mic impact posibil asupra mediului. În acest moment, sticla și plasticul reciclate sunt cele mai durabile soluții care ne ajută să atingem aceste obiective.

Acesta este motivul pentru care am decis să ambalăm produsele în recipiente realizate din plastic 100% reciclat și reciclabile.

Pentru uleiurile noastre prețioase, prioritizăm ambalarea în sticlă reciclabilă la infinit.

Exfoliant bifazic pentru bronz luminos

150 ml – 24.90 RON

Gel șampon delicat pentru corp și păr

400 ml – 20.90 RON

Ulei hidratant sidefat pentru corp și păr

100 ml – 39 RON

Ulei uscat hidratant pentru corp și păr

125 ml – 24.90 RON

Citește în continuare Îngrijirea tenului sensibil. Noua gamă Sensitive Camomille,

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…