Home Movies Recenzie: Equalizer 2

Recenzie: Equalizer 2

4 min read

The Equalizer 2, după cum spune și numele, este continuarea filmului fără cifra 2 la urmă, din 2014, care a fost întâmpinat cu succes de către public, dar și de critici, mă rog, puțin mai puțin entuziasm de la critici și sunt ușor de acord cu ei.

Primul film Equalizer a fost distractiv, Denzel Washington ca de obicei este atracția principală și elevează orice proiecte în care este implicat, scenele de bătaie sunt bine coregrafiate și filmate și editate, dar sfârșitul mi s-a părut puțin spre “Home Alone”, devenise ușor infantil și parcă și-a schimbat tonul cu totul.

În concluzie, a fost un film de acțiune ok, dar care per total merită undeva în jur de nota 7.

Acum dacă trecem la Equalizer 2, regizat tot de Antoine Fuqua, care a mai colaborat cu Denzel la faimosul Training Day, dar și la The Magnificent 7 din 2016, tot el a fost în spatele camerelor și la Olympus Haș Fallen, King Arthur și Southpaw, deci niciunul cu adevărat slab, e ceva. După părerea mea, partea a doua este mai bună decât prima, din multe puncte de vedere, dar mai ales scenariul mi s-a părut superior, chiar dacă este la fel de simplu și oarecum liniar… și cam previzibil.

Mi-a plăcut faptul că îl arată pe el implicându-se în mai multe situații, adică în principiu ajută pe oricine consideră că are nevoie de ajutorul lui. E un fel de “vigilante”, da adica un fel de Batman, doar că mai “gangsta” așa.

Filmul merge cam pe aceeași direcție cu primul, adică sunt foarte asemănătoare ca structură a poveștii (chiar dacă scenariul este mai bun după părerea mea). Scenele de acțiune mi s-au părut și ele un picuț mai entertaining, nu s-au folosit de prea mult “shaky cam”, înțelegi ce se întâmplă în proporție mare. Ultimele 15 minute sunt chiar super mișto.

Ca o nouă achiziție îl avem pe Pedro ” YOU MURDERED HER!!” Pascal, din Game of Thrones, Narcos, Kingsman 2 și se pare că va fi și în sequelul la Wonder Woman. Deci actorii sunt buni, acțiunea este de calitate, mai ales finalul, dar nu incredibilă. Scenariul este bun dar, again, nu incredibil. Durează 2h, iar nota mea este in mod “neașteptat”, +7.

Pâăa data viitoare, va urez vizionare plăcută!

Vezi si recenzia filmului Sicario 2: Day of the Soldado

Load More Related Articles
  • Spider-Man: Into the Spider-verse

    A fost una dintre cele mai bune animații pe care le-am văzut vreodată și ocupă locul 3 în …
  • Recenzie: Aquaman

    Multa lume a vrut sa stie daca Aquaman, regizat de James Wan, este de nivelul lui Wonder W…
  • Top 10 filme MARVEL/MCU

    Astazi, o sa va prezint top 10 filme preferate din MCU, doar din Universul Cinematografic …
Load More By Pandelescu Vlad
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Spider-Man: Into the Spider-verse

A fost una dintre cele mai bune animații pe care le-am văzut vreodată și ocupă locul 3 în …