Home Fashion Prima colecție FENTY by Rihanna – Luxury în secolul XXI

Prima colecție FENTY by Rihanna – Luxury în secolul XXI

2 min read

Prima colecție Fenty cuprinde elemente ready-to-wear, de la îmbrăcăminte, încălțăminte la accesorii și ochelari de soare, inspirate de Rihanna și de atitudinea sa. FENTY descrie atât spiritul artistei, cât și o nouă abordare a luxului modern: agil și dinamic; elevat, dar cuprinzător; îndrăzneț și liber.

prima colecție Fenty

Eliberarea de convenții și reguli marchează o nouă evoluție a luxului – din materiale simple, dar elevate, proiectate cu o abordare modernă a siluetelor clasice. FENTY va funcționa în afara sezoanelor tradiționale din industria modei, prin intermediul mai multor lansări pe modelul „vezi-acum-porți-acum”. Fiecare dintre lansări, concentrată pe o selecție specifică, va exprima o nouă latură a femeii și a garderobei sale.

După ce a primit critici pentru prețurile stabilite pentru prima colecție FENTY, Rihanna și-a sprijinit decizia, precizând că „Luxul nu ar putea fi ceva care costă 30 de dolari … Trebuie să fie ceva mai mult. Piesele care au prețuri mai mici fac și ele parte din colecție și asta a fost foarte important pentru mine, dar la fel de importantă a fost și construirea unei afaceri bazate pe calitate. Iar calitatea costă.”

Citește în continuare FENTY – Rihanna și grupul LVMH lansează o nouă casă de modă de lux.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Corul Madrigal sărbătorește românește Ziua Culturii cu lucrări clasice și de inspirație folclorică

Vineri, 15 ianuarie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” sărbătoreșt…