Home Music Pasagerii zborului cu direcţia Barcelona sunt asteptaţi la poarta „online”: Andra, Dony, Matteo ne invită într-o călătorie muzicală!

Pasagerii zborului cu direcţia Barcelona sunt asteptaţi la poarta „online”: Andra, Dony, Matteo ne invită într-o călătorie muzicală!

3 min read

Începând de astăzi, 22 octombrie, călătorim muzical alături de Andra, Dony si Matteo până în Barcelona! Melodia lansată de către cei 3 artişti ne duce cu gândul la celebrul oraş, o încântare pentru ochi şi suflet.

Plaje însorite, un oraș cu arhitectură splendidă și bulevarde pietonale largi; nu este deloc surprinzător că i-a inspirat pe Andra, Dony și pe Matteo să cânte despre o vacanță în peninsula iberică. Noul single este în limba engleză și ne duce cu gândul la vacanțele relaxate de care ne bucuram nu demult, inainte ca pandemia COVID-19 să schimbe normalitatea cu care eram obișnuiți.

Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!”, a declarat Andra.

Piesa Barcelona prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo!”, a mărturisit cu bucurie și Dony.

Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul. Sper să fie un hit!”, spune Matteo.

Videoclipul a fost filmat în condiții deosebite de siguranță, adaptate noului context.

Citește în continuare „Verde pe harta lumii | ZidArt transformă Bacăul în orașul cu cele mai multe picturi purificatoare de aer din lume”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…