Home Music Otherside și Killa Fonic lansează „Fața Blue”, o piesă dance cu videoclip plin de energie

Otherside și Killa Fonic lansează „Fața Blue”, o piesă dance cu videoclip plin de energie

4 min read

Otherside revine cu o colaborare cu Killa Fonic pentru piesa „Fața Blue”, o piesă EDM – house, compusă de Viky Red și Killa Fonic. Lansarea „Fața Blue”, împreună cu unul dintre cei mai apreciați artiști trap din România – Killa Fonic, marchează începutul unei noi ere în muzica house-trap românească.

Otherside Killa Fonic

„Fața Blue” trasează noua direcție muzicală pe care o va aborda proiectul Otherside inițiat de Viky Red: cu mai multă energie și mai crazy. „Pentru mine, colaborarea cu Killa Fonic este un fresh restart pentru ceea ce vreau să fac de acum încolo. M-am super distrat făcând și clipul și piesa și simt că am repus pe picioare proiectul Otherside”, a declarat Viky Red (Otherside).

Videoclipul piesei „Fața Blue” a fost filmat și regizat de Quba, iar pentru această piesă a fost creat un filtru special pentru Instagram, văzut deja de peste 158 000 de persoane și folosit și de persoane publice precum Alina Eremia, Minelli, Irina Rimes.

„Încă de când am auzit Fața Blue, mi-am dat seama că îmi oferă posibilitatea să fiu creativ într-un fel în care nu am fost până acum. E foarte tare când artiștii simt conceptul și și-l însușesc, asta mi-a plăcut de fapt cel mai mult la filmări”, a spus Quba.

Otherside este un proiect născut în București, creat de producătorul Viky Red. Proiectul a devenit cunoscut la nivel internațional datorită single-urilor „Blowback”, „Neverending”, „Kozah” (Unleash” ft. Otherside), „14+” (x Micutzu) și multe altele.

Killa Fonic este un artist cameleonic cu un stil unic, autentic, cu versuri sincere și videoclipuri expresive. Doar în 2019, Killa Fonic a lansat nenumărate piese precum „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE, „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas”.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Citește în continuare ANTONIA lansează ”Rebound”, o piesă pop de dragoste cu influențe R&B.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…