Home LifeStyle Okfea – coffee shop și juice bar to go

Okfea – coffee shop și juice bar to go

6 min read

Cafea de specialitate la un preț corect, freshuri presate la rece și limonadă naturală, toate preparate de personal profesionist și servite într-o atmosferă prietenoasă. Cu toții suntem cu ochii-n patru după cele mai noi cafenele, cea mai bună cafea și în general, după acele mici locuri care ne fac să ne simțim bine și ne aduc zâmbetul pe buze cu preparate simple și originale ce ne fac ziua mai bună. Ne vedem la Okfea?

okfea

Acesta este și modelul unui lanț de cafenele drag nouă, Okfea: coffee & juice bar, un concept ce a apărut în urmă cu câțiva ani, iar în momentul de față se află în plină dezvoltare, lansând noi locații.

okfeaCe ne place la Okfea? Designul prietenos, cafeaua de calitate folosită în prepararea produselor, diversitatea de produse din meniul lor (în anumite locații putem găsi și preparate perfecte pentru prânz, cum ar fi supa caldă sau sandvișuri sățioase și gustoase) și atmosfera caldă și primitoare.

În prezent, te poți bucura de băuturile pe bază de cafea și nu numai, în cadrul locațiilor Okfea din București, fie în cafenele to go aflate pe Calea Victoriei 101, pe galeriile Feeria din Mall Băneasa, fie în concept-barul de pe rooftopul Clădirii Parlamentului în cadrul MNAC. În curând, se va deschide cea mai nouă locație Okfea, lângă Sala Palatului (Ion Câmpineanu 25), iar la începutul lunii februarie, se va deschide și prima franciză Okfea, pe strada Matei Voievod 64, lângă UNATC.

Despre piața de cafea ne povestește puțin mai multe David Ioanițescu, co-fondator al brand-ului Okfea: „În prezent, piața de cafea este prinsă ca într-un clește între acea băutură maronie de la automate, de 1.5-2 lei și cafeaua de specialitate, pe care, sincer, foarte puțini oameni își permit să o consume ca o rutină zilnică (nu mai vorbim de cantitatea recomandată de 3-4 cafele pe zi). De multe ori, consumatorul este indus în eroare prin diverse tehnici subversive, dar care își ating scopul final, vânzarea. Noi la Okfea, preparăm mereu o cafea de bună calitate, iar brandul folosit de noi face parte din asociația Certified Speciality Coffee, ce promovează cultura cafelei de înaltă calitate și garantează nivelul superior al blendurilor comercializate de membrii săi. Însă, în același timp dorim să păstrăm și un preț corect, practicând pentru băuturile pe bază de cafea prețuri între 4 și 10 lei.”okfea

În cadrul cafenelelor „to go” Okfea, printre cele mai apreciate preparate regăsim fresh-ul de rodie și portocale, presat la rece cu maxim 60 de rotații pe minut (slow juicing), coffee smoothies, limonadele naturale On Lemon cu diverse arome de fructe sau ceai, rețetele originale de cappuccino, latte și grand latte pe care le puteți consuma și cu lapte de soia, migdale sau cocos (costul fiind de doar +3 lei), dulciuri fără zahăr și sandvișuri generoase, perfecte pentru pauza de la serviciu sau dintre cursuri.

Okfea a lansat de curând și programul de francizare, iar prima franciză se va lansa la începutul lunii februarie chiar lângă facultatea de teatru și film, UNATC, marcând cea de-a 5-a locație Okfea.

Costurile pentru achiziționarea unei astfel de locații sunt prietenoase, procesul de implementare predat la cheie, iar satisfacția pe măsură. Pentru mai multe detalii, consultați site-ul okfea.ro.

Citește în continuare despre colecția în ediție limitată care reunește stilul punk Vivienne Westwood și printul clasic Burberry.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Florin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Designerul Florin Dobre a sărbătorit 10 ani de activitate cu o colecție care reafirmă cred…