Home Music OG3NE revine cu #HomeIsolationVideo și lansează un medley de la celebrele The Three Degrees

OG3NE revine cu #HomeIsolationVideo și lansează un medley de la celebrele The Three Degrees

5 min read

După succesul nemaipomenit cu spectacolul „Home Isolation Concert”, care a făcut înconjurul lumii și care a bucurat mii de oameni din întreaga lume, surorile de la OG3NE nu se opresc aici și revin în atenția publicului de pretutindeni cu un medley din seria #HomeIsolationVideo. Descoperă în rândurile de mai jos ce piese uimitoare au ales Lisa, Amy și Shelley Vol în cel mai nou medley lansat pe canalele lor de socializare.

Sursă foto: www.YouTube.com

Lisa, Amy și Shelley, cel mai îndrăgit grup de surori din întreaga lume pentru succesul răsunător cu trupa OG3NE, au mărturisit zilele trecute într-un interviu prin Skype pentru televiziunea olandeză Shownieuws.nl, cele mai incendiare melodii din repertoriul celor de la The Three Degrees, care vor fi interpretate chiar de ele într-un nou medley. Capodopera muzicală a fost publicată astăzi, în jurul orei 14:00, în care cele trei surori, acompaniate de câțiva dintre membrii band-ului lor, și-au încântat privitorii cu o serie de patru piese de la The Three Degrees.

„Ne-am distrat atât de mult la concert! Transmitem mii de mulțumiri echipei noastre, pentru că ei au depus eforturi extrem de multe, astfel încât voi să vă bucurați de un show susținut la cele mai înalte standarde. Deși am întâmpinat câteva dificultăți cu platforma care s-a ocupat de transmisiunea live a concertului, am reușit să susținem un al doilea spectacol în aceeași seară, iar totul a decurs perfect. Scopul nostru a fost să oferim prietenilor noștri de pretutindeni, care ne susțin de fiecare dată, un spectacol prin intermediul căruia să le aducem zâmbetul pe buze.”, mărturisește OG3NE.

Din cauza unor mici defecțiuni tehnice întâmpinate în timpul transmisiunii cu „Home Isolation Concert”, fetele din OG3NE și echipa lor lucrează la cel de-al doilea spectacol. Mult mai excentric și mai uimitor, susținătorii se vor bucura din plin de noul concert cât mai curând cu putință. Până atunci însă, priviți și filmulețul publicat pe pagina oficială de Facebook a celor trei surori, cu câteva dintre cele mai incendiare momente surprinse din primul eveniment din izolare.

Some HIGHLIGHTS of our very first Home Isolation LIVE Concert! 🔥💥 enjoy!

Publicată de OG3NE pe Marţi, 19 mai 2020

„În viitorul apropiat ne-ar plăcea să organizăm din nou un spectacol asemănător. Dacă vrei să fii printre primii care află noile proiecte pe care urmează să le lansăm, urmărește-ne pe Instagram, Faceboook și Twitter – OG3NE.”, au mai completat surorile.

Citește în continuare Seredinschi lansează prima fază a iubirii de pe primul său EP, „Stări”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…