Home Events NEVERSEA 2019 – DAY TWO

NEVERSEA 2019 – DAY TWO

3 min read

SEAN PAUL ȘI AFROJACK AU FĂCUT SHOW-URI INCREDIBILE ÎN CEA DE-A DOUA ZI A FESTIVALULUI NEVERSEA!

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019.  Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Sean Paul, dar și dj-ul Afrojack.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil.

„Știam că publicul din România știe să se distreze, dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici., a declarat Sean Paul.

neversea

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și mulți alții.

Neversea 2019 – Day 2

🎞 Everybody is here! Where are you?

Publicată de Neversea pe Sâmbătă, 6 iulie 2019

În cea de-a treia zi, pe scena principală a festivalului NEVERSEA va urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

neversea

Numărul exact de persoane participante la a treia ediție a festivalului NEVERSEA 2018 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Abonamentele la prețul final de 600 de ron plus taxe, dar și biletele de o zi pot fi cumpărate online sau de la intrarea din festival.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

De vorbă cu Cristian Chiriță, antrenor personal și nutriționist, despre beneficiul antrenamentelor sportive asupra psihicului

Să ai grijă de corpul și de psihicul tău a devenit o artă, mai ales de când legătura dintr…