Home Fashion Accessories Iutta își răsplătește comunitatea cu programul exclusiv Iutta CLUB

Iutta își răsplătește comunitatea cu programul exclusiv Iutta CLUB

3 min read

Vara aceasta, Iutta aduce multe surprize ce vor fi lansate și sărbătorite pe 13 Iulie, la un eveniment găzduit în showroom-ul lor de pe Nicolae Filipescu nr 57. Brand-ul de genți, pantofi și accesorii cu motive brodate în piele lansează astfel un club exclusiv, prin care purtătoarele de dor pot păși în universul brandului cum nu au mai făcut-o până acum. Acces prioritar la cele mai noi colecții și la sample sales, puncte de loialitate cu fiecare comandă și workshopuri în atelierul Iutta vor fi doar câteva dintre beneficiile aduse de acesta.

Iutta CLUB

Iutta Club a pornit de la ideea de comunitate și din dorința de a aduce iubitoarele de frumos laolaltă, pentru a le răsfăța și împărtăși poveștile și trăirile lor cu dor. Brandul românesc însă vine și cu o noutate nemaiîntâlnită până acum la oricare alt designer de genți din țară. Odată cu lansarea clubului de loialitate, vor lansa și un serviciu de personalizare prin monogramare. Astfel, membrii Iutta Club vor putea să își pună amprenta pe dorurile preferate sau pe creațiile pe care aleg să le ofere cadou persoanelor dragi.

O altă surpriză va consta în lansarea completă și oficială a colecției estivale de pantofi Dor Regal, ce vine în completarea genților și accesoriilor deja îndrăgite și prezente în portofoliu. Peste 50 de conduri  în broderii și culori jucăușe, de la papuci și sandale fără toc, la perechi elegante și la înălțime, vor putea fi admirate și probate la showroom-ul Iutta.

Iutta CLUB

Pentru că brandul își dorește să împărtășească #joyofwearingIutta cu cât mai mulți iubitori de autentic românesc, echipa a pregătit și un sample sale cu produse alese, care vor putea fi vânate la prețuri reduse până la 70%.

Iutta CLUB

Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială a evenimentului și pe www.iutta.ro.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…