Home Designers Mirese nonconformiste

Mirese nonconformiste

4 min read

Nu te-ai visat mireasă, nu ți-ai imaginat nunta în cel mai mic detaliu, nu ai creat un panou pe Pinterest „All things bridal” înainte chiar de a găsi omul pentru care ești pregătită să renunți la independența emoțională, iar când vine vorba de filme, poate nu ai auzit de „Bride Wars”, dar îți place „Nunta mută”.

mirese nonconformiste
Seen Users

Pentru că vrei să îți păstrezi individualitatea, propun un dram de teatralitate, destul cât să îți permită să arăți o versiune a ta nemoderată. Am ales din propunerile designerilor români piesele care te vor ajuta să îți exprimi personalitatea, să reușești combinația perfectă între autenticitate și rol într-un moment atât de personal, dar care are loc în prezența atât de multor oameni.

mirese nonconformiste
Mur Mur
mirese nonconformiste
Cristina Iaroscenco
mirese nonconformiste
Chotronette
mirese nonconformiste
NALU Underwear
mirese nonconformiste
Parlor
mirese nonconformiste
Zenon

Colecția OMRA Bridal a fost lansată în toamna anului 2018 în cadrul Săptămânii de Modă din Paris. Colecția se numește “Les fleurs d’amour” și prezintă o abordare specială a conceptului de bridal.

Designerul Chrisa Dobreanu a folosit croiuri minimaliste with a special twist, realizând ținute considerate nonconformiste pentru o colecție bridal. Colecția OMRA bridal “Les fleurs d’amour” emană feminitate, eleganță, romantism și unicitate.

Colecția este dedicată femeii moderne, puternice, care mai mult ca oricând își dorește să se prezinte lumii așa cum simte, așa cum gândește, așa cum este ea!

Chrisa a lucrat pentru această colecție cu cei mai importanți producători de materiale din Italia și Franța, achiziționând materiale de calitate premium și couture.

Colecția cuprinde articole realizate din prestigioasa dantelă franțuzească în tonuri de ivoire și auriu, rochii diafane din organza de mătase naturală pe care au fost pictați manual trandafiri înfloriți și rochii realizate din organza cu flori țesute cu fir lame auriu peste care au fost pictate manual flori albe.

Colecția OMRA bridal își propune să producă schimbări pozitive în industria rochiilor de mireasă, detronând uniformizarea rochiilor de mireasă cu ținute bridal personalizate.

mirese nonconformiste
OMRA

Este esențial să facem alegeri stilistice corecte pentru toate momentele importante din viața noastră. De aceea am realizat o colecție bridal-concept care sa cuprindă pe lângă rochii de mireasă, propuneri vestimentare super stylish pentru cununia civilă și un ghid vestimentar pentru luna de miere.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mid-Fall Street Style Trends

În primele rânduri lângă podium sau în trecere prin preajma prezentărilor de modă, orice d…