Home Fashion Accessories Mia Ru – un brand de bijuterie care aparține întregii lumi

Mia Ru – un brand de bijuterie care aparține întregii lumi

6 min read

Mia Ru este un brand de bijuterie contemporană creat pe principiul esteticii moderne-maximaliste, infuzat cu tonurile boeme ale anilor ’60 și cu elemente retro ce amintesc de anii ’80. Acestea sunt traduse prin piese de bijuterie din aur solid casual – luxury, ușor de stilizat și de purtat în fiecare zi.

Mia Ru bijuterii

Brandul a fost lansat la finalul anului 2023 de către Delia Mia Rotaru, care a împletit experiența de business de corporație cu pasiunea pentru artă, studiile în psihologie analitică și cursurile de la Assamblage Contemporary Jewelry School.

Colecția Féminité Archétypale este inspirată de cele 4 arhetipuri feminine descrise în anul 1956 de către Toni WolfF, una dintre studentele lui C.G. Jung. Este totodată o declarație-omagiu culturilor diverse din călătoriile Deliei, încapsulate în patru piese de bijuterie din aur solid de 14 karate, lucrate cu meticulozitate: Amour, Muse, Athéna și Inari, patru medalioane care reprezintă câte un arhetip feminin în care ne putem regăsi, indiferent de identitatea de gen sau de orientarea sexuală.

Medalioanele sunt încrustate cu diamante, perle de cultură din Italia, citrin, peridot verde și cuarț roz și fumuriu. Fiecare medalion este creat manual în India, într-un atelier de artizani cu o experiență de peste 40 de ani în arta manufacturii bijuteriilor prețioase. Atelierul este membru al prestigiosului Royal Jewelry Council, (RJC), reper mondial în stabilirea standardelor de sustenabilitate și etică în manufactura bijuteriilor.

Lanțurile din colecție sunt create din aur de 14k în Vicenza, „inima cartierului de aur” a orașului italian, iar fiecare medalion are un sistem de prindere special, potrivit pentru oricare lanț.

Medalionul Amour este inspirat de către arhetipul matern și simbolizează energia, viața, crearea legăturilor interumane. 6,59 grame de dragoste nețărmuită.

Medalionul Muse este dedicat creativității: totul este artă și fiecare dintre noi este un artist. Este inspirat de arhetipul Hetairei, cea care poate traduce lumea interioară și inspirația creativă în formă artistică. 5,64 de grame de aur solid, încrustat cu o perlă de cultură de 4 mm și 13 diamante de 0,283 karate.

Medalionul Athéna este inspirat de arhetipul amazoanei, stratega, inteligenta, cea care își creează singură drumul în viață. Soarele și luna într-o singură piesă glamour contemporan, eterna balanță între putere și vulnerabilitate. 6,26 grame a unei declarații „„solare” de independență asumată, încrustat cu 4 diamante ce însumează 0,12 karate.

Medalioanele Inari sunt inspirate de Medială, cea care simbolizează înțelepciunea, empatia, curiozitatea și intuiția. Tocmai de aceea Inari sunt mai multe medalioane, în formă de lacrimă, care pot fi achiziționate separat. Fiecare medalion cântărește 5,05 gr. citrin, peridot verde sau cuarț roz sau fumuriu încrustat cu aur solid.

„Bijuteria, la fel ca toate formele de artă, este transformativă. Fiecare piesă devine o parte din tine, reflectă viziunea ta despre lume, poartă memoria locurilor și a momentelor trăite. Există o energie creativă atât în procesul de creație, cât și în modul în care bijuteria este purtată. Când am schițat medalioanele Mia Ru m-am gândit la acele piese de bijuterie porte-bonheur care sunt transmise din generație în generație sau dăruite unui prieten foarte drag, care te însoțesc o viață întreagă”, povestește Delia Mia Rotaru.

Bijuteriile Mia Ru pot fi achiziționate în prezent de pe site-ul oficial: https://miarujewelry.com

Citește în continuare INTERVIU | ZIZZOU – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…