Home Fashion Menswear – Outfitul perfect pentru Crăciun

Menswear – Outfitul perfect pentru Crăciun

4 min read

outfitul perfect pentru craciun

Încă îți cauți outfitul perfect pentru Crăciun? Știm cât de prețios este timpul pentru bărbatul modern așa că vrem să-ți venim în ajutor. Noi îți oferim câteva soluții pe care le poți purta indiferent de locul în care sărbătorești, fie că e vorba de petrecerea de la birou ori alături de familie și prieteni. Vezi care sunt cele mai inspirate, dar și confortabile mixuri pe care le poți aborda.

Costumul

outfitul perfect pentru crăciun
Sursă foto Pinterest
outfitul perfect pentru crăciun
Sursă foto Pinterest

O primă opțiune este una destul de clasică, dar în același timp este și de efect. Combină un costum cu o helancă și pantofi în nuanțe de bej ori maro. Este o combinație ce conferă un plus de stil întregului look deoarece este înlocuită cămașa.

Costumul poate avea culori variate, în funcție de stilul tău personal și de preferințe.

Casual

outfitul perfect pentru crăciun
Sursă foto Pinterest

De multe ori preferăm să stăm alături de familie de sărbători. În această situație nu e nevoie de o ținută complicată, ci de una cât se poate de comfortabilă.

Pornim de la o pereche de jeans ca bază. În partea superioară combină o cămașă în carouri cu un cardigan călduros. Cele mai ușor de combinat sunt nunațele de maro și bej pentru a avea un outfit armonios. Accesoriile cât și încălțămintea trebuie să fie in tonuri apropiate.

Pentru a personaliza cât mai mult ținuta, șosetele cu diverse modele și culori sunt un bun aliat. Pe lângă faptul că sunt călduroase, vor fi și admirate.

 

Make a statement

outfitul perfect de craciun
Sursă foto Pinterest

Pentru o ținută ce iese în evidență este o variantă simplă, o haină statement. Un astfel de outfit este ușor de construit și este perfect pentru iarnă deoarece piesa focala este chiar haina.

Burberry a propus pe podium o haină dintr-un material rafinat, cu guler de blană. Există și alte variante, precum o haină din catifea sau integral confecționatp din blană. O altă variantă ceva mai temperată este haina într-o culoare ceva mai puternică.

Croiul este un aspect foarte important. Este de preferat unul clasic, ce urmează linia corpului. O formă ceva mai largă adaugă un volum nedorit și duce toată ținuta în altă zonă stilistică.

Outfitul perfect pentru Crăciun este cel ce te inspiră și in care te simți increzător! Aceștia sunt cei mai importanți factori.

 

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…