Home Fashion Menswear – Noul trend din 2018

Menswear – Noul trend din 2018

4 min read

noul trend

Moda este un organism fluid, care se mulează în formele dorite, dar mai ales care evoluează. Trendurile pentru bărbați încep ușor, ușor să iasă din tiparele clasice, restrictive. Societatea în care trăim devine mult mai deschisă către modă și exprimarea cu ajutorul acesteia. Datorită lucrurilor menșionate mai sus am ajuns să vedem pe podium noul trend în materie de fashion masculin: salopeta. În teorie, nu ar parea ca un trend care să se potrivească unui bărbat pentru că ne-am obișnuit ca salopetele să fie purtate de femei. Pus în practică, este un trend cât se poate de estetic.  Este precum un costum dintr-o singură piesă, dar mult mai comod de purtat. Pe podium s-au prezentat mai multe variante de a combina o salopetă. Versatilitatea s-a văzut și prin materialele folosite de designerii, aceștia încorporând atât materiale fluide, ușor de purtat, cât și unele neașteptate precum pielea.

Noul trend pe podium

noul trend
Surse foto : www.balmain.com ,www.Prada.com Pinterest

Podiumurile au fost luate cu asalt de acest trend încă din 2014. Atunci a început timid nașterea salopetelor masculine. În fiecare an designerii aduceau în prim plan încă un model de salopetă, reinterpretat după specificul brandului. Anul 2018 aduce această tendinșă în prim-plan și se accentuează schimbarea industriei modei.

Balmain a prezentat in colecția primăvară-vară 2016 un model inedit de salopetă, părțile fiind în contrast. Partea de pantalon este de inspirație safari, pe când în zona superioară piesa arată mai mult cu un sacou la două rânduri de nasturi. Modele actuale de pe podium sunt cele prezentate de Prada și Lanvin în colecțiile primăvară-vară 2018. Cele două case de modă au mizat pe simplitate și versatilitate. Prada a mers pe un model ceva mai structurat ce ne duce cu gândul la stilul spațial al anilor ’80. Lanvin a optat pentru un model casual, purtabil nu doar pe podium. Cele două părți sunt delimitate de o curea, astfel încât arată aproape ca două piese separate.

Street style

noul trend
Sursă foto : Pinterest

Noul trend s-a extins și  în moda străzii și încet ajunge să nu mai ocupe doar podiumurile. S-a mers pe un stil relaxat, asortat cu adidași, perfect pentru o zi lungă. Comoditatea își spune cuvântul în această ecuație. Culorile precum maro și bleumarin au fost cele mai întâlnite datorită versatilității. Croielile alese pentru outfiturile de zi cu zi sunt unele ce oferă libertate de mișcare, dar păstrează proporțiile corpului.

 

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…