Home Fashion Menswear: Ghetele momentului

Menswear: Ghetele momentului

4 min read

Frigul se instalează rapid, iar pantofii devin deja greu de purtat. Dacă scoatem din ecuație încălțămintea din sezonul cald, rămân ca variantă viabilă ghetele. În teorie pare simplu, însă un bărbat căruia îi place sa fie mereu la curent cu ultimele tendințe, va alege un model în concordanță cu acestea. Ghetele momentului sunt unele versatile, simple și cu un aer ușor retro.

Sursă foto: Pinterest

Un aspect sleek

Tipul de gheată ce a apărut pe multe podiumuri în acest sezon este unul destul de clasic. Se merge pe simplitate îmbinată cu un confort sporit. Aspectul este unul des întâlnit: înălțime medie, fermoar lateral și urmează forma piciorului. Acest tip de încălțăminte poate deveni un bun aliat când vine vorba de structurarea unui outfit potrivit iernii. Aceste ghete pot fi purtate atât într-o ținută formală (potrivită pentru birou), cât și într-o ținută casual.  Factorul versatil le face să se numere printre puținele tipuri de ghete ce pot fi purtate cu un costum. Paul Smith a prezentat această combinație într-un look de inspirație anii ’70.

 

Tonuri închise

Sursă foto: www.driesvannoten.be

Aceste încălțări aduc în actualitate stilul masculin ceva mai sobru, fiind prezentate în culori precum negru și nuanțe de maro închis. Da, încă este în vogă încălțămintea ceva mai colorată, dar nu este cazul cu acest model. Datorită factorului cromatic, pot fi mixate cu haine închise la culoare pentru un plus de eleganță ori, din contră, pot fi contrapunctul unui outfit în tonuri deschise precum cel propus de Dries Van Noten în colecția toamnă-iarnă 2017-2018.

Must have

Sursă foto: www.berluti.com

De ce sunt un must have? Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Nu se demodează. Da, sunt un trend ce a ajuns în top, dar vor fi mereu: ghetele momentului. Dacă ai un stil personal conturat, aceste ghete îți pot fi de folos mai mult de un sezon. Sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont înainte să le achiziționezi. Cel mai important fiind calitatea. O pereche confecționată din piele naturală este cu siguranță mai durabilă, iar aspectul general este de asemenea mai bun.

  • Menswear – Outfitul perfect pentru Crăciun

    Încă îți cauți outfitul perfect pentru Crăciun? Știm cât de prețios este timpul pentru băr…
  • Accesoriile pentru femei raman un mister

    Daca in moda masculina se intampla uneori ca accesoriile sa ramana in umbra pieselor vesti…
Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…