Home Interviews Provokateur & Ederlezi, piesele care l-au făcut celebru pe DJ Pado

Provokateur & Ederlezi, piesele care l-au făcut celebru pe DJ Pado

6 min read

Provokateur, Ederlezi și Like This sunt câteva dintre melodiile care au răsunat vara aceasta prin toate cluburile din țară, dar și la radio, făcându-l pe Dj Pado cunoscut. Cum a ajuns aici, cât de frumoasă este viața de dj și cu ce proiecte urmează să ne surprindă, aflăm din interviul de mai jos.

 Piesele enumerate mai sus sunt dovada faptului că ești un dj talentat, dar când ai realizat că îți dorești o carieră în muzică?

Când eram mic, tatăl meu, care era un meloman în toată regula, ne punea toată ziua să ascultăm muzică, iar acest lucru se pare că m-a urmărit până acum. Pe la 17 ani mi-am dat seama că iubesc cu adevărat muzica și că vreau să fac o carieră din asta.  Iar de la vis la realitate nu a fost decât un pas.

Ce stiluri de muzică și Dj te-au inspirat?

Abordând genul open format, cred că m-au inspirat cam toate stilurile muzicale, începând de la rock până la house, însă Dj Jazzy Jeff, Dj Claptone, Dj Solomun și Dj Eskei83 sunt câțiva dintre cei care au reușit să-și pună amprenta asupra mea.

Ce melodii asculți cel mai des?

Nu pot să spun că ascult aceleași melodii deoarece în fiecare săptămână ascult și selectez muzică pentru weekend, iar când nu fac asta, ascult radio ONOFF.

Care este cea mai frumoasă parte din această meserie?

A fi dj este un lucru foarte frumos și plăcut, iar asta se simte cel mai bine atunci când reușești să faci oamenii care te ascultă cu adevărat fericiți. Cred că asta este partea cea mai frumoasă din cariera unui dj.

Dj Pado

Presupun că există părți și mai puțin plăcute…

Drumurile lungi și oboseala sunt câteva dintre ele, însă când pui suflet și faci cu drag ceea ce îți place, de multe ori uiți complet de ele.

Colaborarea ta cu DJ Criswel s-a dovedit a fi un real succes, ce ne poți spune despre proiectele voastre împreună?

Avem multe proiecte împreună, dar cel mai mult ne bucurăm de “Provokateur”, piesa care a fost nelipsită din playlistul multor dj, în ultima perioadă, și care a făcut în mod natural peste un milion de vizualizări pe canalul de youtube. Vom lucra în continuare și o să încercăm să surpindem publicul și cu alte remixuri/edituri.

 Cum te simți când îți auzi piesele pe toate posturile de radio?

Este un sentiment unic pentru mine, care mă încarcă cu energie și îmi dă încredere că este bine ceea ce fac și că trebuie sa continui.

Dj Pado

În urmă cu ceva timp ai scos piesa Like This, povestește-mi puțin despre ea.

M-am inspirat din hiturile anilor 2007 – 2008 și am încercat să pun un vibe autentic. Piesa este deja în playlistul dance fm și în majoritatea cluburilor din țară.

Ce planuri ai pe viitor? Vrem să rămânem la curent cu toate proiectele tale.  

Pregătesc cateva proiecte cu dj diferiți, urmând ca în viitorul apropiat să scoatem câteva remixuri. Eu cred că o sa fie ceva inedit așa că așteptăm în continuare să avem susținere din partea publicului.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…