Home Food & Wine Media Lunch – Trattoria dela Nanna a lansat noul meniu

Media Lunch – Trattoria dela Nanna a lansat noul meniu

5 min read

Bucătăria italienească este recunoscută în lumea întreagă pentru rețetele pline de savoare, arome și, mai ales, suflet. Nu doar ingredientele de calitate, alese cu mare grijă, dar și rețetele păzite cu strășnicie de generații fac din mâncarea italienească o experiență gastronomică de neegalat. Și nimeni, absolut nimeni în întreaga Italia nu gătește mai bine decât nonna, bunica care știe toate secretele bucătăriei fără de cusur, care toarnă iubire in fiecare fel de mâncare și are grijă să ducă mai departe tradițiile și rețetele moștenite de la bunica ei.

Trattoria dela Nanna

Pentru iubitorii de mâncare italienească așa cum se face la ea acasă, Trattoria dela Nanna a lansat un meniu nou. Și pentru că un meniu nou trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, Trattoria dela Nanna a fost gazda primitoare a unui eveniment dedicat vedetelor și influencerilor care au putut degusta, în premieră, cele mai interesante preparate pregătite după rețete autentice italienești.

Cosmina Păsărin, Roxana Condurache, Diana Pavelescu, Ioana Vișănescu, Monica Odagiu, Ruxandra Stanciu și mulți alți influenceri au fost prezenți pentru a-și delecta papilele gustative cu bucatele neasemuit de bune. Seara a continuat pe acordurile muzicii lui Radu Vastag care a cântat și a încântat.

Noul meniu a fost un succes absolut printre participanți, însă pastele au fost, cu siguranță, vedele serii așa cum stă bine oricărui eveniment italienesc. Fetucine alla Spignola, Tortellini con Spinaci, Spaghetti Aglio, Oglio e Gamberi, Penne Toscana și multe alte feluri de paste sunt disponibile acum în noul meniu Trattoria dela Nanna iar invitații s-au decis cu greu. Nu au lipsit de la petrecere nici faimoasele bruschette, Bruschetta con Pomodoro și Bruschetta con Avocado e Pomodoro au fost cele mai apreciate. Noul meniu cuprinde și mai multe tipuri de  Risotto, o mulțime de feluri de Pizza, pește, fructe de mare, supe, pește, dar și preparate din carne de vită sau pui.

Pentru iubitorii de fructe de mare Trattoria dela Nanna are, pe lângă caracatiță la grătar, creveți în sos de vin și midii, Zuppa di Pesce – scoici, homar, calamar, caracatiță și creveți în sos roșu…un preparat care poate satisface și cel mai pretențios consumator de fructe de mare.

Trattoria dela Nanna își așteaptă oaspeții pentru a încerca noul meniu în cele două locații ale sale, dar și online pe www.nonnacatering.ro dacă vreți să comandați mâncare autentică italienească pentru acasă, pentru un eveniment special sau pentru o petrecere corporate.

Trattoria dela Nanna reunește în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru rețetele clasice italienești, în cel mai boem cartier din București.

Citește în continuare Alexandrion Group a sărbătorit 130 de ani de la înființarea Pivinițelor Rhein & CIE Azuga 1892.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Calitate și raritate în prima licitație Ans Azura dedicată artei românești moderne

ANS AZURA, platforma digitală dedicată artei din Centrul și Estul Europei și Orientul Mijl…