Home Interviews Mastercard Priceless x BRD lansează un club select al iubitorilor de nou și rafinament

Mastercard Priceless x BRD lansează un club select al iubitorilor de nou și rafinament

12 min read

Am vorbit cu Elena Dincă, Head of Sales for Financial Institutions, Merchants and Government Segments, Mastercard și Anca Nuțiu, Executive Director Retail Customers Value Management, BRD despre platforma online Priceless.com/BRD: de unde a pornit inițiativa, ce experiențe și beneficii sunt puse la dispoziția utilizatorilor și cui se adresează acest univers exclusivist.

Mastercard Priceless x BRD

Ce este platforma Priceless.com/BRD?

Priceless.com/BRD este o platformă online ce pune la dispoziția posesorilor de carduri Mastercard BRD Premium experiențe și beneficii exclusive din domenii precum artă și cultură, sport, gastronomie, divertisment, călătorii sau cumpărături. Pentru a se bucura de aceste avantaje, deținătorii de carduri Mastercard BRD Premium sau cei care deschid un cont cu card Mastercard din gama premium trebuie să acceseze platforma și să își creeze un cont de utilizator. Odată înregistrați pe platformă, vor putea alege dintr-o multitudine de beneficii.

De unde a plecat această inițiativă?

Inițiativa este construită pornind de la beneficiile funcționale de care te bucuri ca posesor de card Mastercard: o rețea de acceptare de zeci de milioane de locații, în țară și în străinătate, plăți sigure și rapide, oricând și de oriunde, dar și de la rolul pe care Mastercard și l-a asumat, de a fi un promotor și facilitator al experiențelor de neprețuit, conectând oamenii cu pasiunile lor. Pe scurt, deschidem o lume întreagă de posibilități clienților noștri. Astfel, alături de partenerii noștri de la BRD, am creat un univers exclusivist în cadrul căruia clienții pot descoperi oferte variate și experiențe memorabile, în țară și în străinătate: de la un sejur într-un palat renascentist din Spania, la masterclass-uri de fine-dining și reduceri la unele dintre cele mai exclusiviste magazine de fashion & artă din lume.

Cui se adresează această colecție nou lansată de experiențe și beneficii?

Generic, această colecție se adresează tuturor posesorilor de carduri Mastercard BRD Premium: Noir (World Elite), Platinum sau Gold. În esență, aceste experiențe și beneficii se adresează acelor persoane care sunt în căutarea unor vacanțe petrecute în locuri deosebite, care își doresc să trăiască experiențe exclusiviste și care le oferă, per ansamblu, sentimentul de haute-living. Ne dorim ca, prin această platformă, să fim aproape de clienții noștri și să le satisfacem interesele, oferind acces la experiențe unice de cumpărături, evenimente de artă și cultură, destinații deosebite de vacanță.

Ce noi privilegii sunt incluse odată cu această colaborare?

Platforma Priceless.com/BRD cuprinde mai multe categorii de experiențe. Selecția actuală din categoria Experiențe exclusive BRD cuprinde experiențe gastronomice de fine dining, create împreună cu partenerii KANÉ, The Brunch Affair și Singureni Manor, urmând să fie extinsă cu experiențe din mai multe județe ale țării.

Categoria Beneficii BRD include acces în Business Lounge-urile din aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, dar și 10% cashback la rezervările de cazare realizate pe Booking.com.

În categoria Beneficii locale, clienții vor descoperi avantaje precum accesul în Business Lounge-urile Mastercard din Aeroportul Internațional Henri Coandă și din Aeroportul Internațional Viena și asigurarea gratuită pentru cumpărături de la orice magazin online înregistrat în Uniunea Europeană, Marea Britanie, Norvegia sau Elveția.

De asemenea, platforma oferă și o serie de beneficii internaționale, pe care avem în plan să le extindem în perioada următoare.

 

Cum a apărut Priceless.com/BRD?

Preocuparea față de clienții noștri este unul din principiile de bază din BRD. De aici a apărut Priceless.com/BRD, un club select al iubitorilor de nou și rafinament creat împreună cu Mastercard.

Astfel, ne răsfățăm clienții posesori de carduri Mastercard BRD premium (Noir, Platinum, Gold), oferindu-le opțiunea de a accesa unele dintre cele mai exclusiviste experiențe locale și internaționale. Cardurile Mastercard BRD premium devin astfel un semn distinctiv al celor care fac parte din club.

Ce avantaje oferă această platformă deținătorilor de carduri Mastercard Premium emise de BRD?

Am pornit de la dorința de a crea și oferi experiențe unice, cu acces limitat și exclusivist, așa încât clienții să se simtă cu adevărat privilegiați. Există o multitudine de opțiuni pe Priceless.com/BRD de care posesorii de carduri Mastercard BRD premium se pot bucura, în mod gratuit sau la un preț preferențial. De la restaurante haute cuisine, la cazări spectaculoase, căutăm experiențe care să satisfacă și cele mai exigente gusturi ale clienților noștri. Faptul că majoritatea ofertelor sunt sold out în câteva minute ne confirmă relevanța platformei și ne motivează să continuăm să îmbogățim oferta.

Ce beneficii exclusive au consumatorii de artă și fashion care dețin un card Mastercard BRD Premium?

Știm că acest segment de clienți apreciază arta în toate formele ei și de aceea oferta este una variată: de la discounturi atractive la magazine online de fashion din Marea Britanie, la discounturi pentru bilete la spectacole de operă și concerte în Spania sau prețuri preferențiale pentru ateliere de ceramică și confecționare de bijuterii din Italia.

Vom continua să diversificam aceste beneficii în viitor în functie de interesul, preferințele și feedback-ul primit din partea clienților noștri.

Ce trebuie să facă clienții BRD și consumatorii care doresc să aibă acces la aceste avantaje? Cum pot intra în posesia unui astfel de card?

Este foarte simplu: să dețină carduri Mastercard BRD premium și să-și creeze cont în platforma Priceless.com/BRD.

Gama noastră premium este variată și include atât carduri de debit și credit Platinum și Gold, cât și unul dintre cele mai prestigioase carduri din lume, de tip World Elite: cardul Noir BRD.

Cum poate posesorul unui astfel de card să revendice toate aceste experiențe și oferte?

Odată înrolați în platforma Priceless.com/BRD, clienții pot alege dintr-o gamă variată de experiențe locale și globale, în funcție de tipul de card BRD premium deținut.

Aducem în mod constant beneficii și experiențe noi în platformă, clienții fiind periodic informați despre ultimele noutăți.

Ce înseamnă pentru BRD această colaborare cu Mastercard?

Avem o lungă tradiție de colaborare strânsă cu partenerii de la Mastercard, fiind motivați de dorința de a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență. Ne-am propus să răspundem cât mai bine exigențelor înalte ale acestora, astfel că lansarea Priceless.com/BRD este un pas natural spre consolidarea poziției noastre pe segmentul de produse premium, creând un nou standard în piață.

Citește în continuare Labirintul de cianotipie Share, Tag or Dye Again ajunge pentru prima dată în Timișoara

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…