Home Events Marie S-a infiltrat în prezentarea Chanel

Marie S-a infiltrat în prezentarea Chanel

4 min read

Prezentarea noii colecții Chanel pentru primăvară-vară 2020, din cadrul Săptămânii modei din Paris, a avut parte de un incident care a reușit să pară comic pentru unii, dar și să înfurie o bună parte din iubitorii acestui domeniu. Marie S’Infiltre, al cărei nume real este Marie Benoliel, s-a alăturat celor care defilau pe podium, înainte să fie confruntată de modelul Gigi Hadid.

Marie S'Infiltre

Benoliel a refuzat să dezvăluie modul în care a căpătat acces în locul în care a avut loc prezentarea sau ce s-a întâmplat când a părăsit podiumul: „Să spunem că modul în care s-a întâmplat probabil nu a fost cel mai pozitiv, dar am avut parte și de reacții mai urâte.”.

„Gigi a fost destul de nervoasă și a reacționat destul de agresiv. În mod clar, nu a înțeles abordarea mea comică”, a spus Marie Benoliel. „Îi înțeleg oarecum reacția și continui să o admir în ciuda acestui fapt.”

Numele său de scenă se traduce prin „Marie se infiltrează”, contul său de Youtube cu aceeași denumire având aproape 240.000 de abonați. Ceea ce face ea este o „satiră exhaustivă despre societatea noastră”, după cum a declarat, citând-ul pe Sacha Baron Cohen drept inspirație. „Nu râd de oameni, subliniez cât de stupizi pot fi unii atunci când le lipsesc detașarea și perspectiva.”

S-a infiltrat în prezentarea Chanel pentru că „Chanel este etern”, a spus ea, adăugând că „Tributul meu a fost o dorință de a lua parte la această eternitate timp de câteva minute”. „Am înțeles că unii oameni pot fi supărați pentru că au depus multă muncă pentru această prezentare, dar la sfârșitul zilei, nu am distrus nimic! Sunt ca o imagine amuzantă pe fundalul unui film. Există o zicală care spune că o zi în care nu râzi este o zi pierdută. Sunt un susținător puternic al acestei idei”, a spus Benoliel.

Citește în continuare Colecția Alexander McQueen pentru primăvară 2020.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…