Home Interviews Ștefania Dragomir – despre afacerea sa

Ștefania Dragomir – despre afacerea sa

10 min read

Vrem să aflăm povești de succes și să descoperim oamenii care stau în spatele lor, așa că am decis să ne întâlnim cu cei care au reușit să transforme o idee într-o afacere de succes. Astăzi aflăm totul despre Ștefania Dragomir, fondatoare clinicii Yiara, o clinică de înfrumusețare extrem de apreciată de către vedete și nu numai.

Numele clinicii este unul deosebit și a ales pentru clinica sa numele acesta pentru că se afla cazată la Villa Yiara din Positano, Italia, atunci când a luat decizia de a merge pe un drum propriu și de a deveni antreprenor.

Ștefania Dragomir este o mare iubitoare de animale, este vegetariană convinsă și o iubitoare a frumosului în orice formă. Înainte să aibă propria clinică, a lucrat 10 ani în corporație, în industria farmaceutică, și s-a îndrăgostit cu adevărat de jobul ei abia atunci când și-a schimbat jobul și a început să lucreze cu divizia de care producea Botox și acid hialuronic.

Nu a crezut că atunci când va apuca pe acest drum și își va lărgi expertiza profesională își va schimba și viața.

”Dintr-o dată nu mai vorbeam despre pacienți ci despre clienți, iar domeniul este de-a dreptul fascinant și asta pentru că se află într-o continuă dezvoltare. În fiecare an apar noi tehnologii, noi echipamente medicale, noi substanțe menite să servească nevoii de estetică. Inovația în acest domeniu este într-o mare expansiune.”

În urmă cu un an, Ștefania a decis că va pleca pe propriul său drum. Își dorea o clinică creată după cele mai înalte standarde, dar cu prețuri accesibile, și asta fără să facă compromisuri – tehnologie de ultimă oră, cele mai bune substanțe existente pe piața și un colectiv medial de excepție. Și a reușit! Clinica are o echipă multidisciplinară, formată din medici specialiști de dermatologie, chirurgie plastică și reparatorie, diabet și nutriție.

Experiența mare în domeniu a ajutat-o pe Ștefania să înțeleagă că rezultatele dorite de către cliente nu pot fi mereu obținute doar cu ajutorul aparatelor. A adus în clinică un medic diabetolog, specializat în nutriție. Abordarea clinicii, în ceea ce privește scăderea numărului de kilograme, este intervenția printr-un cumul de factori: echipamente medicale ultraeficiente, cum ar fi VelaShape, un aparat care tratează laxitatea pielii și celulita, sau criolipoliza Cooltech, care este la ora actuală cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată, cât și o nutriție sănătoasă și sport.

În afară de VelaShape și Cooltech, în clinică sunt disponibile și alte aparate. Hydrafacial este unul dintre ele și realizează curățarea în profunzime a tenului, exfoliere cu ajutorul unui peeling chimic superficial, extracția punctelor negre cu ajutorul vacuum-ului, și hidratare. Intraceuticals este o metodă inovatică de a introduce în dermul profund a acidului hialuronic fără intervenția acelor.

Tot în clinica Ștefaniei mai pot fi realizate tratamente injectabile nedureroase cu Juvaderm (corecții ale cearcănelor, buzelor, pomeților, șanțurilor dintre baza nasului și buze), cu Botox (riduri de pe frunte, între sprâncene sau laba gâștei), terapia vampir PRP (cu sângele propriu, care stimulează extraordinar producția de colagen și elastină la nivelul tenului), mezoterapie cu vitamine, minerale, aminoacizi și enzime, Dermapen (pentru reîntinerirea pielii și tratarea cicatricilor) sau Plex R (indicat pentru ridicarea ploapei, riduri sau îndepărtarea tumorilor cutanate)

Și pentru că își dorește dorește să aibă în permanență cele mai noi apărute echipamente, Ștefania intenționează să achiziționeze o platformă laser indicată în tratarea a 65 de probleme, printre care acnee, cicatrici, vergeturi, riduri, leziuni pigmentare și vasculare.

Înainte de a achiziționa echipamentele medicale aflate acum în clinică, Ștefania le-a testat pe toate pe propria-i piele. Mai puțin VelaShape, deoarece nu avea ce probleme să trateze cu ajutorul acestuia, și pe care l-a testat cu ajutorul unei prietene pe care a monitorizat-o îndeaproape pe tot parcursul tratamentului, pentru a vedea efectele și cum se simte pielea ei.

 

”Pentru mine cel mai uimitor efect l-a avut criolipoliza Cooltech fiindcă din primul tratament am scăzut 7 cm în talie, și credeți-mă nu e puțin. După acestă experiență am început să-l iubesc.”

Cea mai căutată terapie este VelaShape, în combinație cu criolipoliza Cooltech, pentru că cele două aparate acționează sinergic. Apoi, în topul preferințelor clientelor urmează epilarea cu laser și tratamentele faciale.

Femeile care vizitează clinica de înfrumusețare a Ștefaniei sunt femei normale, care își doresc îmbunătățiri în aspectul corporal sau facial, îmbunătățiri pe care nu le mai pot obține în mod natural. Micile corecții de care acestea au nevoie sunt rezolvate cu grație de către medicina estetică. Partea frumoasă este că nu doar femeile sunt cele care au trecut pragul clinicii, ci și bărbați care au apelat la echipamentele de ultimă oră pentru a scăpa de centimetri în plus.

Deși clinica este destul de nouă, Adela Popescu, Ioana Ghinghină și cântăreața Adora deja sunt cliente fidele.

Când am întrebat-o despre planurile sale de viitor, Ștefania mi-a spus că tot ce își dorește este să își facă clienții fericiți. Să aducă aparate și tehnologii mai aproape de oamenii care în mod normal nu au acces la ele.

”Nu vă pot spune ce mulțumire sufletească ai când lumea vine și-ți dă feedback pozitiv și vezi că poți să schimbi realmente starea oamenilor.”

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Interviews

One Comment

  1. […] Puteti citi intreg materialul aici » […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …