Home Health & Beauty Franțuzoaicele și secretele lor de frumusețe

Franțuzoaicele și secretele lor de frumusețe

5 min read

Admirate de o lume întreagă pentru stilul inconfundabil, naturalețea machiajului și tenul impecabil, franțuzoaicele sunt cele care dau tonul în fashion și beauty. Totul este chic și pare effortless când vine vorba de ele, chiar și cel mai wow machiaj pe care îl adoptă, sau cea mai complicată ținută.

Am aflat secretele care stau în spatele frumuseții franțuzoaicelor și am făcut o listă cu favoritele noastre pentru vară.

Folosește uscătorul de păr cât mai rar

Pe timp de vară, uscătorul de păr poate fi uitat într-un sertar. Prinde-ți părul umed într-un coc înalt peste noapte și bucură-te a doua zi de bucle perfecte și naturale. Dacă preferi un look mai rebel, spală părul dimineața și lasă vântul să se joace în el.

Dimineața curăță tenul doar cu apă

Dacă seara ți-ai curățat tenul așa cum trebuie, dimineața îl poți răsfăța cu o curățare naturală, fără să îl agresezi cu chimicale. Apa simplă sau apa micelară vor face minuni pentru ten. Crema hidratantă va pătrunde mai bine în pori iar tenul va respira așa cum are nevoie.

Optează pentru make-up minimalist

Peste vară, încearcă să nu îți mai încarci tenul cu produse de make-up. Un BB cream light și o pudră extrem de ușoară ar trebui să fie suficient pentru un ten impecabil. Alege o singură trăsătură pe care vrei să o scoți în evidență și scoate-o în evidență. Dacă optezi pentru buze, un blush într-o nuanță peach ar trebui să fie suficient. Pentru ochi, un mascara care să îți lungească și să curbeze genele vor fi tot ce ai nevoie.

Folosește parfum în fiecare zi

Coco Chanel spunea că o femeie care nu folosește parfum nu are viitor. Franțuzoaicele respectă acest sfat ca pe o lege nescrisă și folosesc parfumul cu sfințenie. Chiar dacă merg până la piață sau doar să cumpere o sticlă de apă, parfumul le însoțește pretutindeni. Mare grijă însă, nu trebuie să fie puternic încât să deranjeze, ci doar atât cât să lase în urma ta o urmă ușoară și fină.

În farmacii găsești produse de beauty extraordinare

Nu doar marile branduri au produse excelente pentru tenul tău, farmaciile adăpostesc uneori comori la prețuri mai mult decât accesibile. În plus, în farmaciile cu laborator propriu vei putea găsi produse linie proprie, din ingrediente naturale, care pot face minuni. Trebuie doar să cauți și să testezi pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…