Home Fashion Accessories INTERVIU | Ralitza Tailor – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali

INTERVIU | Ralitza Tailor – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali

6 min read

În căutarea esenței sezonului și a emoțiilor autentice, am vizitat mai multe târguri de Crăciun ca să vă aducem poveștile creatorilor locali, cu OPPO Reno 10 5G devenit povestitor de nădejde pentru acest proiect. O parte din magia sărbătorilor de iarnă a fost răspândită și la Bucharest Christmas Market, Târgul de Crăciun din Piața Constituției, acolo unde Căsuța 89 ne-a primit cu căldură și cu accesorii elegante de sezon. De la cusut de mână rochițe pentru păpuși până la accesorii vestimentare calitative, vă prezentăm povestea unei pasiuni care s-a materializat într-o afacere de familie, în urmă cu peste 10 ani, când Marieta Kojanov și Daniel Govella au creat Ralitza Tailor.

Ralitza Tailor
Fotografie realizată cu OPPO Reno 10, Credite foto: Marius Tudose
Care a fost inspirația principală din spatele înființării Ralitza Tailor?

Atelierul Ralitza a luat naștere din dorința de a aduce unicitate și eleganță în lumea accesoriilor. Inspirația principală a fost pasiunea pentru design și dorința de a oferi produse unice și de calitate superioară.

Cum se desfășoară procesul creativ în atelierul Ralitza? Aveți anumite tehnici sau materiale preferate?

Procesul creativ la Ralitza se desfășoară printr-o combinatie de imaginație, cercetare a tendințelor actuale și atenție la detalii. Materialele de calitate și tehnici variate contribuie la crearea unor accesorii distincte.

De ce sunt speciale accesoriile Ralitza?

Fabricate cu pasiune în România, realizate manual, unicat sau în serii mici, accesoriile Ralitza devin speciale datorită atenției la detalii, designului original și calității materialelor. Fiecare piesă reflectă grija pentru estetica și expertiza artizanală.

ralitza tailor
Fotografie realizată cu OPPO Reno 10, Credite foto: Marius Tudose
Cum v-ați pregătit pentru prima participare la un târg și cum a evoluat experiența de-a lungul anilor?

Pregătirea pentru primul târg a implicat realizarea unei colecții speciale pentru doamne și domnișoare, crearea unei colecții unicat. Experiența a evoluat prin feedback-ul clienților și adaptarea continuă la cerințele și preferințele clienților.

Ce beneficii vă aduce participarea la astfel de evenimente?

Participarea la evenimente aduce beneficii semnificative pentru vizibilitate și interacțiunea cu clienții, oferind șansa de a prezenta direct produsele și de a crea conexiuni cu iubitorii de accesorii.

Cum vă influențează spiritul sărbătorilor în procesul creativ?

Sărbătorile aduc o inspirație aparte în procesul creativ, iar colecțiile speciale pentru acest sezon sunt create cu gândul la magia sărbătorilor. Materialele și culorile sunt alese cu atenție pentru a reflecta spiritul festiv.

Ce pot descoperi vizitatorii la standul Ralitza?

La standul Ralitza și pe www.ralitza.ro puteți descoperi accesorii unice, create cu pasiune și multă dragoste. Fiecare piesă spune o poveste prin designul său distinctiv.

Fotografie realizată cu OPPO Reno 10, Credite foto: Marius Tudose
Aveți o tradiție specială sau o amintire legată de Crăciun sau de participarea la evenimente de sezon pe care vreți să o împărtășiți cu noi?

Avem foarte multe amintiri frumoase de la evenimentele de sezon, dar aș sublinia că amintirile din perioada Crăciunului aduc o energie specială. În atelierul Ralitza, tradiția de a crea accesorii personalizate pentru sărbători a devenit un moment de bucurie și inspirație pentru întreaga echipă.

Citește în continuare INTERVIU | ZIZZOU – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Îngrijește-ți pielea cu Botanicus: Frumusețea naturală la îndemâna ta

În căutarea pielii cu aspect perfect și senzație confortabilă, mulți dintre noi am încerca…