Home Fashion Accessories INTERVIU | Mesteshukar ButiQ – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali

INTERVIU | Mesteshukar ButiQ – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali

6 min read

În căutarea adevăratei esențe a sezonului și a emoțiilor autentice, am vizitat mai multe târguri de Crăciun ca să vă aducem poveștile creatorilor locali, cu OPPO Reno 10 5G devenit povestitor de nădejde pentru acest proiect. Pentru că suntem tot timpul cu ochii, urechile și inimile deschise pentru a descoperi și a recomanda creatori de cadouri unice, astăzi vorbim cu Khalid Inayeh, fondatorul Mesteshukar ButiQ. Arhitect de origine palestiniană, Khalid creează și produce cea mai mare parte dintre modelele expuse în magazinul propriu sau la târguri și este, mai presus de toate, un om care te îndeamnă să visezi până dincolo de stele.

Mesteshukar ButiQ
Fotografie realizată cu OPPO Reno 10, Credite foto: Marius Tudose
Povestiți-ne un pic despre ce se întâmplă în atelierul Mesteshukar. Cum a apărut inițiativa și ce v-a inspirat să începeți designul bijuteriilor din cupru și alamă?

Mesteshukar ButiQ a apărut ca o nouă abordare în combaterea discriminării Romilor, nu prin discurs, ci prin a arăta aspectele frumoase ale culturii lor.

Care sunt tehnicile sau metodele inedite pe care le integrați în procesul de creație?

Lucrăm folosind tehnicile tradiționale ale meșteșugarilor romi pentru a dezvolta colecții contemporane de bijuterie, fashion și home decor în colaborare cu designeri internaționali și locali.

Fotografie realizată cu OPPO Reno 10, Credite foto: Marius Tudose
Cum vă pregătiți pentru participarea la târgurile de sezon și în ce mod influențează spiritul sărbătorilor munca voastră creativă?

Ne gândim, în primul rând, la bucuria pe care o aduc aceste sărbători și încercăm să facem bijuterii unice la prețuri accesibile tuturor. Și da, spiritul sărbătorilor ne inspiră și ne face și mai buni.

Unde putem găsi produsele Mesteshukar ButiQ pe tot parcursul anului?

Ne puteți găsi la magazinul și atelierul nostru din curtea de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 12, București, dar și online, pe www.mbq.ro.

Ce colecții ați observat că lasă o impresie deosebită asupra clienților?

Cei care ajung în această perioadă la standul Mesteshukar ButiQ remarcă, în special, ultima noastră colecție, care vorbește despre împlinirea ce vine de la sine prin noi înșine.

Ce vă inspiră în mod constant în procesul de design?

Nu aș obiectiviza omul, însă frumusețea umană este cea care mă inspiră în fiecare clipă. Nu doar frumusețea fizică, ci mai ales frumusețea gândului și a sufletului pur.

Cum contribuie târgurile la consolidarea relației cu clienții?

Noi încercăm să facem reduceri de prețuri, să prezentăm obiecte noi și să împărtășim clipe cu cei care ne vizitează la târguri, dar și în atelier. Prezența la târguri este ieșirea noastră în lume.

Aveți o tradiție specială sau o amintire legată de Crăciun pe care vreți să o împărtășiți cu comunitatea voastră?

Tradiția este universal românească, însă îmi place tare mult când petrec Crăciunul la sat.

Citește în continuare INTERVIU | Ralitza Tailor – Sezonul emoțiilor – Cronicile OPPO Reno 10 5G ale artiștilor locali.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…