Home Music Inna lansează ”Sin ti” de pe albumul ”YO” compus integral de artistă

Inna lansează ”Sin ti” de pe albumul ”YO” compus integral de artistă

4 min read

Yo este noul album care va fi lansat anul acesta, cu versuri în spaniolă, scrise în întregime de Inna, al cărui clip de prezentare îl găsești mai jos și pe care trebuie neapărat să îl vezi dacă vrei să înțelegi noul sound al artistei. A treia piesă de pe album lansată cu videoclip este Sin ti, o piesă sinceră de dragoste. Chiar și dacă nu te numărai printre fanii Inna până acum, acesta este momentul să îi dai o șansă. Nouă ne plac lookul, soundul și emoția transmisă de Inna în piesele pe care le-am ascultat până acum de pe noul abum.

sin ti

INNA începe anul în forță cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul “YO” care se numește “Sin Ti”.

Videoclipul pentru “Sin Ti” a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alex Mureșan DoP) și produs de Loops Production. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, Sorin Stratulat (Beauty District) păr și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

 “Sin Ti” este o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă. Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și pentru “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

Anul trecut, INNA a lansat “RA” și “Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexic și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

Citește în continuare Coroane de sirenă magice by Chelsea Shiels.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Centrul Artelor Vizuale Multimedia – Expoziția Edge Runners

Între 15 octombrie și 5 noiembrie, la Centrul Artelor Vizuale Multimedia, expoziția Edge R…