Home Fashion Gucci prezintă mesajele oficiale ale Organizației Mondiale a Sănătății pe conturile sale de socializare

Gucci prezintă mesajele oficiale ale Organizației Mondiale a Sănătății pe conturile sale de socializare

6 min read

După donația de 2 milioane de euro care va contribui la susținerea sistemului medical în eforturile de combatere a efectelor pandemiei de coronavirus atât pe plan local, în Italia, cât și la nivel internațional prin Organizația Mondială a Sănătății (WHO), Gucci are o nouă inițiativă. Casa de modă italiană este în continuare alături de Organizația Mondială a Sănătății, prezentând mesaje oficiale de interes public celor peste 70 de milioane de urmăritori de pe toate conturile de socializare, pentru a ajuta la transmiterea informațiilor utile pentru prevenirea răspândirii virusului.

gucci who
Sursă foto: Facebook @gucci

Inițiativa este surprinsă într-o ilustrație originală oferită de artistul MP5 din Roma, reprezentată de o persoană care își ține mâna pe inimă într-un un mesaj de solidaritate umană.

„Această pandemie ne solicită pentru o atribuție neașteptată, dar este o chemare la care răspundem decisiv, pledând pentru munca dezinteresată desfășurată de angajații din domeniul sănătății, medici și asistente din primele linii în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Vă rugăm pe toți să fiți cei care contribuie la schimbarea în bine în această criză, să fiți alături de noi în lupta împotriva coronavirusului. Sprijinindu-ne reciproc și ajutându-i pe cei mai vulnerabili dintre noi, vom putea depăși această criză.”, spun Alessandro Michele, directorul creativ al Gucci, și Marco Bizzarri, președinte și CEO al Gucci.

View this post on Instagram

A message from the World Health Organization @who on #Covid19. These are 7 simple steps to protect yourself and others from the virus. 1. Wash your hands frequently. 2 Avoid touching your eyes, mouth and nose. 3. Cover your cough with a bend of your elbow or a tissue. 4. Avoid crowded places. 5. Stay at home if you feel unwell—even with a slight fever or cough. 6. If you have a fever, cough and difficulty breathing, seek medical care—but call first. 7. Stay aware of the latest information from World Health Organization. We Are All in This Together #GucciCommunity #StaySafe #FlattenTheCurve @alessandro_michele Join with us and donate now to the United Nations Foundation’s Covid-19 Solidarity Response Fund in support of the World Health Organization with the Donate Sticker on our Stories.

A post shared by Gucci (@gucci) on

„Un mesaj de la Organizația Mondială a Sănătății @who despre #Covid19. Aceștia sunt 7 pași simpli pentru a vă proteja pe voi și pe alții de virus:

1. Spălați-vă frecvent pe mâini.

2 Evitați să vă atingeți ochii, gura și nasul.

3. Acoperiți-vă gura când tușiți, cu cotul sau cu un șervețel.

4. Evitați locurile aglomerate.

5. Nu ieșiți din casă dacă vă simțiți rău.

6. Dacă aveți febră, tuse și dificultăți de respirație, solicitați îngrijiri medicale, prima oară contactând telefonic.

7. Rămâneți la curent cu cele mai recente informații de la Organizația Mondială a Sănătății. Vom trece împreună prin această situație.”

Protejează-te urmând sfaturile instituțiilor de sănătate abilitate, informează-te doar din surse sigure și ajută-i pe cei care au nevoie de sprijin pentru a combate împreună acest virus.

Citește în continuare Conferințe despre artă puse la dispoziție gratuit de SARABANDE – The Alexander Lee McQueen Foundation.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

Paris Hilton a lansat un documentar prin care arată tuturor care credeau că o cunosc că s-…