Home LifeStyle Grădinile castelului Windsor sunt deschise publicului după mai bine de 40 de ani

Grădinile castelului Windsor sunt deschise publicului după mai bine de 40 de ani

3 min read

Începând de astăzi, cei care vor vizita Castelul Windsor din Marea Britanie, unde regina și-a petrecut ultimele luni, se vor putea plimba și prin grădinile castelului. După mai bine de 40 de ani, cei de la Royal Collection Trust au anunțat printr-un comunicat oficial redeschiderea către public a grădinii din aripa de est, unul dintre colțurile de rai ale faimosului castel.

Windsor
Sursă foto: TheSun.co.uk

Dacă vă numărați printre persoanele care își doresc să se deconecteze de la stresul și grijile provocate de vremurile nefericite pe care le traversăm, venim în întâmpinarea voastră cu destinația ideală. De astăzi, 8 august, grădina din aripa de est a castelului Windsor, una dintre reședințele Reginei Elisabeta, va fi deschisă atât pentru localnicii din Marea Britanie, cât și pentru turiști, pentru următoarele două luni.

Nu mulți dintre noi știu faptul că, de la începutul pandemiei, de când regulile aplicate de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului trebuie respectate cu strictețe, Regina Elisabeta a Mării Britanii s-a bucurat de plimbări într-una dintre grădinile din cadrul reședinței sale, și anume cea în care veți avea ocazia să faceți un tur de excepție.

Vizitatorii se pot bucura, în fiecare weekend din august și septembrie, de priveliștea ce dăinuie acolo de mai bine de 900 de ani și de mireasma tufelor de trandafiri plantate în jurul unei fântâni de toate splendoarea. Biletele sunt disponibile la doar un click distanță pe Royal Collection Trust, iar prețurile acestora, de asemenea, au fost și ele stabilite cu grijă, astfel încât oricine să poată vizita grădina.

Mai multe informații despre întreaga istorie a castelului, dar și cu privire la achiziționarea biletelor sunt disponibile pe website-ul RCT.uk.

Citește în continuare Stop. Inhale. Exhale. Inspire. Restart. Let’s Do It, Romania!.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…