Home Food & Wine Foodservice & Hospitality Expo începe mâine!

Foodservice & Hospitality Expo începe mâine!

7 min read

Mâine începe Foodservice & Hospitality Expo, unica expozitie de pe piata locala cu participare international  primei expozitii Noi oportunitati de business, tendinte si inovatii pentru industria Horeca, la Foodservice & Hospitality Expo. Save the date! 20 – 22 octombrie 2018

In perioada 20-22 Octombrie, la Romexpo, are loc expozitia Foodservice & Hospitality Expo, locul propice pentru noi oportunitati de business, tendinte si inovatii pentru industria Horeca.

In spatiul amenajat in cadrul Romexpo – Pavilion B1, de catre HORECA Insight, evenimentul va oferi expozantilor – furnizori romani si straini de produse alimentare si non-alimentare, de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria Horeca -, posibilitatea sa-si prezinte intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii culinare.
Timp de trei zile, vizitatorii – proprietari de locatii Horeca, chef-i, manageri de achizitii, sommelieri, barmani, barista, consultanti etc. – vor avea sansa sa viziteze standurile expozantilor pentru a se informa cu privire la produsele nou lansate, precum si pentru a testa si compara produsele si serviciile oferite de catre acestia.

Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platforma de business networking, ci va oferi tuturor participantilor si ocazia de a fi la curent cu ultimele tendinte din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici.

Biletul de participare, ce ofera acces atat la expozitie cat si la toate manifestarile conexe si workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achizitionat de AICI. Accesul la eveniment va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obtine numai in urma inscrierii in platforma online.

Detaliile privind modalitatile prin care o companie poate participa ca expozant sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo. Tot aici veti gasi mai multe informatii despre eveniment – cine sunt expozantii, cine sunt vizitatorii, precum si despre tematicile workshop-urilor.

Va asteptam la Foodservice & Hospitality Exposa descoperiti si sa testati noutatile si inovatiile din domeniu, sa indentificati noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata exclusiv industriei Horeca!

In cadrul Foodservice & Hospitality Expo, 20 – 22 octombrie 2018, timp de 3 zile, veti avea ocazia sa asistati la numeroase show-uri de gatit live ale unor bucatari celebri, precum si la degustari de produse alimentare si vinuri. De asemenea, veti putea afla care sunt cele mai noi obiceuri de consum pe piata de food si beverages, precum si cele mai importante tendinte in amenajarile de hoteluri si restaurante.

Pe langa oportunitatile de business networking, o componenta de interes major este reprezentata de workshop-urile tematice, ce abordeaza inclusiv subiecte din sfera noilor tehnologii si aspecte legislative cu aplicabilitate in Horeca.

 

Atractii principale

  • Cooking show-uri cu renumiti chef-i
  • Prezentari de produse, solutii si servicii
  • Workshop-uri tematice – Gastronomie / Speciality coffee / Arhitectura si amenajari de locatii Horeca / Piata vinului si turismul viticol / Legislatie – Schimbari cu impact asupra operatorilor din industria Horeca etc.
  • Lansari de produse
  • Degustari de vinuri, bauturi spirtoase si de produse alimentare

Cooking show-uri

Pe “scena” Foodservice & Hospitality Expovor fi prezenti unii dintre cei mai titrati chef-i din Romania, care va vor impartasi cateva din secretele meseriei de bucatar prin intermediul demonstratiilor culinare pe care le vor sustine.

Invitati confirmati se numara: Joseph Hadad – Chef & Owner Joseph Restaurant si Caju; Adi Hadean – Chef & Owner Meatic; Nico Lontras – Chef & Consultant Rare Foods Services; Johnny Susala – Chef & Consultant Rare Foods Services; Catalin Jernoiu – Chef & Owner Restaurant La Calul Alb; Ashlie Dias – Executive Chef Sheraton Bucharest Hotel; Razvan Alexandru – Chef & Co-Owner Wise Social Catering; David Contant – Chef ICDE – Horeca School; Ana Consulea – Pastry Chef & Owner Zexe Braserie;Catalin Petrescu – Executive Chef Nuba si Argentine Steak & Sushi;Simona Pope – Pastry Chef & Trainer Horeca School; Paul Oppenkamp – Chef & Owner The Artist; Ciprian Nicolescu – Chef – Culinary consultant & Sr. Lector Horeca School.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …