Home Music EMAA prezintă „f r a t e l e. a b i s” – un album ca o călătorie interioară

EMAA prezintă „f r a t e l e. a b i s” – un album ca o călătorie interioară

7 min read

Cu versuri pline de profunzime și muzică care transcende genurile, noul album lansat de EMAA, „fratele.abis”, este despre experiențele și emoțiile umane. Fiecare piesă este ca o fereastră către sufletul artistului, oferind ascultătorilor o privire intimă în universul său emoțional. Albumul în sine pornește cu un tribut adus tristeții, trece prin stări angoasante și dezamăgire și se deschide apoi, recăpătând încredere și acceptare, devenind cald și optimist. Este un album care te îmbie să te pierzi în sunetele sale și să te redescoperi pe tine însuți. Mai mult decât atât, acesta vine însoțit de 3 colaborări de excepție, alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE și Satoshi.

emaa fratele.abis

EMAA a scris albumul „fratele.abis” alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE, Satoshi, PRNY, CST, Armand Popa, indivis0n, Costel Dominteanu (DOMINO), Cezar Gună, Alexandru Turcu, Bogdan Gridan, Iustin HVNDS, Bodea Costin, ironic și Andrey Baydin.

„Aproape doi ani de scris și un parcurs plin de contradicții, <<f r a t e l e.  a b i s>>  este primul meu album complet. Simt că am străbătut lumi cu adevărat diverse, cu ferestre și perspective multiple, care m-au îndepărtat și au pus între mine și ceilalți un gol imens, o supărare frustrantă. Aceleași lumi m-au și adus înapoi, mai vie, mai prezentă și poate mai blândă decât mă așteptam să pot fi vreodată. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei care iau mereu parte la toată nebunia în sine și fără de care cu siguranță nimic din toate astea nu s-ar fi simțit la fel de plin, la fel de întreg”, ne spune EMAA

Mai mult decât o simplă experiență muzicală, acest album marchează o inițiativă amplă a proiectului EMAA de a promova arta în toate formele ei. Concertul de lansare de la clubul Control, programat pentru 20 aprilie, este însoțit de o expoziție specială, unde artiștii la început de drum și cei independenți au fost invitați să își exprime viziunea asupra conceptului ,,f r a t e l e. a b i s”. De asemenea, două piese de pe album sunt însoțite de animații speciale, adăugând o dimensiune vizuală intrigantă. Astăzi, începem prin a prezenta lucrarea de licență a Alinei Gheorghe, absolventă a UNATC, care a creat vizualul pentru piesa ,,e r o s & t h a n a t o s”.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. În 2023, EMAA a lansat piesele ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, care au ajuns să fie foarte îndrăgite de fanii artistei, dar și de radiouri. În plus, EMAA a colaborat cu HBO Max pentru coloana sonoră a serialului ”Spy/Master”, cu piesa “Free man falling”, cu Macanache pentru piesa ,,Cât mai lejer”, care a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, și cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești”, foarte bine primită de fanii artiștilor. Ultima sa colaborare alături de Mario Fresh pentru piesa ,,În alte vieți” este deja în Top 10 Media Forest.

Citește în continuare MAI [mult dans] la Centrul Național al Dansului București.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…