Home Movies Discovery Channel a lansat un nou documentar intitulat „Pandemia: COVID-19”

Discovery Channel a lansat un nou documentar intitulat „Pandemia: COVID-19”

4 min read

Discovery Channel a lansat un nou documentar intitulatPandemia: COVID-19”, care oferă o analiză aprofundată a pandemiei de coronavirus. Timp de o oră, publicul a putut afla amănunte despre răspândirea rapidă virusului, cum a devenit cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, dar și cum a schimbat viața de zi cu zi și modul în care interacționăm în colectivitate.

documentar Pandemia Covid 19
Sursă foto: Facebook.com/ Discovery România

„Virusurile respiratorii au un singur scop, acela de a pătrunde în celulele umane și de a le folosi ca pe niște fabrici de multiplicare a virusului, care se va răspândi în mii sau milioane de celulele noi. Problema este că știm multe despre virusuri, dar ne lipsesc resursele financiare pentru a le eradica. Am tratat fiecare epidemie ca și cum ar fi fost cea mai mare, dar aceasta cred că este cu adevărat cea mai mare de până acum.”, a mărturisit dr. Jennifer Rohn, Cell Biologist, University College London pentru echipa de producție de la Discovery.

Aseară, pe data de 5 aprilie 2020, începând cu orele 21:00, Discovery Channel, cel mai urmărit și îndrăgit canal de televiziune din toate timpurile, a difuzat pentru telespectatorii din țară cea mai recentă și așteptată producție de până acum, intitulată „Pandemia: COVID-19”. Numeroși experți, oameni de știință și epidemiologi de pe meleagurile Statelor Unite ale Americii, Marea Britanie și China cercetează în amănunt evoluția pandemiei care a declanșat o panică fără sfârșit și impactul măsurilor pe care le-au adoptat autoritățile în lupta împotriva actualului Coronavirus în întreaga lume.

Dr. Mihail Pautov, medic chirurg, care a moderat o avanpremieră privată pe Zoom a documentarului, organizată de postul Discovery în România, afirmă că „Pandemia: COVID-19” este o radiografie echilibrată a evoluției pandemiei la nivel global, care aduce telespectatorilor o perspectivă obiectivă asupra luptei împotriva răspândirii virusului, dar și a măsurilor necesare pentru a o stopa. „Este un documentar care trebuie urmărit de toți cei care vor să înțeleagă cum am ajuns în acest punct, când vom avea un vaccin viabil și ce trebuie să facem pentru a limita propagarea pandemiei”, a mai adăugat acesta.

„Pandemia: COVID-19” este o producție ITN pentru Discovery Science. Producătorii executivi din cadrul ITN sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Gretchen Eisele este producător executiv în cadrul Discovery și Discovery Science.

Citește în continuare Mesajul emoționant transmis națiunii de către Regina Elisabeta a II-a: Împreună putem învinge coronavirusul.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…