Home Books Dialog de optimisme – O capsulă de prietenie și voie bună

Dialog de optimisme – O capsulă de prietenie și voie bună

2 min read

Sâmbătă, 1 octombrie, de la orele 17:30, s-a desfășurat un cumul de evenimente care a reunit lansarea cărții „Dicționar de optimisme” a autoarei Chris Simion Mercurian, vizionarea filmului „Care dintre noi”, încununate de prezentarea colecției de toamnă-iarnă a brand-ului Maressia. Povestea acestei întâlniri a avut o expunere inedită, iar modelele au fost însăși clientele Maressia care au acceptat provocarea.

Dicționar de optimisme

Seara a inceput fabulos cu discursul sustinut de Chris Simion-Mercurian, urmat de sesiunea de autografe. În a doua parte a evenimentului a avut loc prezentarea colectiei de toamna-iarna Maressia, urmata de vizionarea filmului Care dintre noi. Seara s-a incheiat intr-o maniera optimista, prilej cu care s-au legat noi prietenii.

„Mulțumim Chris Simion-Mercurian pentru darul de a fi împreună, în această zi de toamnă autentică, mulțumim atât pentru mesajul din spatele carții tale, cât și pentru darul de conștientizare a perenității vieții. Fiecare nouă zi trebuie abordata cu flexibilitate, în pașii de dans pe care viața ni-i cântă. Fiti buni!”, a declarat Alina Marica, designer Maressia.

Evenimentul prezidat de Maressia Education in inima satului Vanatori, judetul Vrancea, împreună cu Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea, a fost unul încarcat de emoție, o capsulă de optimism și voie bună, conturată pregnant de arta vinului autohon și susținerea unor business-uri locale de renume.

Sponsori: DEEP SERV, Crama Pandora, Cofetaria Romans, White Wedding – Florarie, Caspro Publicitate, Crama Gîrboiu.

Citește în continuare S-a lansat Designer in Vitrină, platforma care expune creativitatea designerilor români.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PERSONAL: A doua colecție a brandului de modă românesc PERSON-A

S-a lansat oficial PERSONAL, cea de-a doua colecție a brandului românesc PERSON-A. Colecți…