Home Fashion Levi’s îți oferă inspirație pentru stilul acestei luni

Levi’s îți oferă inspirație pentru stilul acestei luni

5 min read

Nu lăsa vremea rece să îți afecteze stilul! Deși odată cu venirea acestui sezon, căutăm haine care să ne asigure un nivel ridicat de confort și căldură, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la un aspect stylish și în conformitate cu tendințele actuale. Levi’s a elaborat două ținute care sunt menite să fie luate drept inspirație atât de femei, cât și de bărbați.

Levi’s ținute

Moda feminină – luna octombrie este doar despre overlayering și neutralitate. Pentru că uneori vremea este extraordinar de înșelătoare, poți opta pentru un crop top de tipul The Perfect Tee, care este îmbinat mai apoi cu nuanțe de bej pentru a-i anula din puterea acaparatoare. Alături de un astfel de top, trebuie să ai neapărat o pereche de blugi Cream Ribcage, ce vor oferi proporții look-ului tău. Acum că ai asamblat layer-ul de bază, poți completa ținuta în funcție de cât de schimbătoare e vremea cu: un cardigan Alaska, o geacă XL Bubble Puffer și bineînțeles, un beanie.

Moda masculină – când vine vorba despre această categorie, articolele reflectă un aer relaxat și colorat. Materialul care predomină piesele bărbătești este lâna – de exemplu, o geacă Portola Chore Coat este de ajuns pentru a crea un look de milioane. Însă, dacă dorești să ai un plus de stil și unicitate, combinarea acesteia cu o cămașă Jackson Worker Overshirt va adăuga proporții și contraste. Nu uita, când partea de sus jonglează cu diferite culori, cea mai bună opțiune pentru partea de jos este o pereche de blugi închiși la culoare și sneakerși simpli.

Acum că ai descoperit modalitatea în care poți îmbina confortul cu un aspect cool și care va atrage orice privire, te invităm să vizitezi levis.com și să-ți alegi articolele preferate!

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citește în continuare Victoria’s Secret deschide al doilea magazin în București.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…