Home Designers Designeri români | Tendințe toamnă-iarnă 2020/2021

Designeri români | Tendințe toamnă-iarnă 2020/2021

5 min read

Confortabil, dar nu banal. Românesc, dar nu previzibil. Creativ, dar nu excentric. Descoperă cele mai importante tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2020/2021, astfel cum le-am observat din colecțiile designerilor români, ale căror pasiune și originalitate sunt neobosite.

Octavia Chiru
GULERE STATEMENT
Tendințe toamnă-iarnă
Alina Avram (stânga), IE Clothing (centru), Oana Lupaș (dreapta)

Deși sunt în vogă de ceva timp, designerii români s-au întrecut, parcă mai mult ca niciodată, în a reinterpreta gulerele pentru sezonul de toamnă-iarnă. Fie că preferi varianta supradimensionată de la Alina Avram, pe cea brodată de la Oana Lupaș sau un guler elegant din colecția IE Clothing, cu siguranță vei găsi un model care să se potrivească stilului tău.

Crina Bulprich (stânga), Zenon (dreapta)
MĂNUȘILE LUNGI
Tendințe toamnă-iarnă
Venera Arapu (stânga), Ana Capsali (dreapta)

Sezonul rece este perioada ideală să faci experimente cu mănușile și să conferi cu ajutorul lor un twist cool ținutelor tale. Deși până în prezent erau văzute în primul rând dintr-o perspectivă pur practică, sezonul acesta, designerii români au reușit să transforme acest accesoriu în ceva cool și de nelipsit din garderoba unei femei stylish. Orientează-te către variante lungi care aduc aminte de cele clasice de operă și poartă-le cu încredere, indiferent de loc și momentul zilei.

Tendințe toamnă-iarnă
Robert Axente (stânga), Ioana Ciolacu (dreapta)
PRINTURI
Tendințe toamnă-iarnă
Arsene Lucian Alexandru (stânga), Zenon (dreapta)

Imprimeurile revin în trend și iarna aceasta! Flori, carouri sau dungi, le găsim peste tot, de la jachete, pălării sau veste, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba ta sub nicio formă. Lasă-te inspirată de propunerile celor de la Maressia, Crina Bulprich sau Zenon și alege un total look cu printul îndrăgit, pentru un efect wow.

Crina Bulprich (stânga), Maressia (dreapta)
ACCENT PE FUNDE
Crina Bulprich (stânga), Ana Capsali (centru), Tudor Halațiu (dreapta)

Sezonul acesta fundele sunt printre cele mai folosite accesorii de către designerii români. Sunt ușor de aplicat și oferă oricărei ținute un aer boem sau retro. Funde aplicate pe sacouri, cum este cea de la OMRA, funde aplicate pe guler (Ana Capsali), funde romantice (Crina Bulprich), indiferent de stilul lor sau de cum sunt poziționate, acestea trebuie să existe în garderoba ta.

Tendințe toamnă-iarnă
Robert Axente (stânga), OMRA (dreapta)
TRICOTAJE
Octavia Chiru (stânga), GNANA (centru), CONCEPTO (dreapta)

O tranziție lentă, dar chibzuită către garderoba sezonului rece necesită texturi fine și siluete comode. Dacă ne uităm cu atenție la propunerile designerilor români, putem afirma cu încredere că piesele tricotate rămân un must have al sezonului rece. Indiferent că optezi pentru un pulover lung, precum cel de la Concepto sau o variantă mai scurtă, ca cea de la GNANA, cu siguranță este cea mai potrivită alegere pentru zilele ce permit relaxare.

Citește în continuare Runway Looks | 10 ținute de pe podium pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…