Home Music Delia revine cu o super colaborare trap cu Nane – „Cum era”

Delia revine cu o super colaborare trap cu Nane – „Cum era”

2 min read

Cameleonică, versatilă, creativă, nonconformistă, Delia nu încetează să își surprindă fanii cu fiecare lansare și colaborare.

cum era

Artista revine cu piesa „Cum era”, cu super vibe și sound trap, o colaborare inedită cu Nane.

Piesa a fost compusă de Delia cu Nane și produsă de Alex Cotoi, cu care Delia a mai lucrat și pentru „Despablito”, „Aruncă-mă”, „Rămâi” sau „Să-mi cânți”.

„Eram în studio cu Alex Cotoi, a ieșit piesa asta și am știut din prima că Nane se potrivește pe ea. Îmi place vibe-ul lui. A trimis repede strofa lui și așa a apărut Cum era”. Enjoy!”, a declarat Delia.

„Delia este artistul meu preferat din România, mi-am dorit dintotdeauna să colaborez cu ea, așa că mă bucur că s-a întâmplat pentru Cum era. Totul a fost super spontan! Mi-a plăcut din prima piesa, am scris strofa mea repede și apoi ne-am întâlnit la filmare”, a spus Nane.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, iar la filmare au fost doar Delia și Nane, pentru a evita prezența unei echipe mari pe set în această perioadă în care trebuie să fim cu toții responsabili.

Anul acesta, chiar de ziua ei, Delia a lansat albumul „7”, disponibil pe magazinele digitale, dar și pe https://deliaofficial.ro și include piese precum „Acadele”, „Rămâi cu bine”, „Weekend”, „Să-mi cânți”.

Citește în continuare Global Records anunță prima colaborare dintre Irina Rimes și Carla’s Dreams.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…