Home Designers „Addio Maestro.” Designerul Sergio Rossi a murit din cauza complicațiilor generate de COVID-19

„Addio Maestro.” Designerul Sergio Rossi a murit din cauza complicațiilor generate de COVID-19

4 min read

Designerul italian de încălțăminte de lux Sergio Rossi a murit la vârsta de 84 de ani la Cesena, Italia, una dintre regiunile din Italia care a fost foarte afectată de pandemia de coronavirus. Lumea modei îi va simți lipsa pentru măiestria sa, stilul distinctiv și abilitatea de a accentua feminismul într-un mod rafinat.

Sergio Rossi
Sursă foto: Instagram @gianvitorossi

„Astăzi, toți cei de la Sergio Rossi mi se alătură în memoria dragului nostru Sergio, fondatorul și cel care a inspirat visul nostru. Sergio Rossi a fost un maestru și a fost marea mea onoare să-l cunosc și să ajung să-i prezint arhiva la începutul acestui an. Viziunea și abordarea lui vor rămâne ghidul nostru în dezvoltarea brandului și a afacerii. A iubit femeile și a fost capabil să surprindă feminitatea într-un mod unic, creând extensia perfectă a piciorului unei femei prin pantofii săi. Istoria noastră lungă și glorioasă a pornit de la viziunea sa incredibilă și îi vom păstra în memorie creativitatea pentru totdeauna.”, Riccardo Sciutto, CEO al Grupului Sergio Rossi.

„Există cei care au norocul de a-și transforma arta într-o profesie și cei care au talentul extraordinar de a-și transforma profesia într-o operă de artă. Sergio Rossi era acest om. Un soț, tată, bunic și punctul de reper al unei familii care i-a urmat exemplul. Familia transmite, cu dragoste, un ultim adio. Cu pasiunea ta de necontestat, ne-ai învățat că nu există limite pentru cei care iubesc ceea ce fac.”, a spus familia sa într-o declarație obținută de WWD.

Citește în continuare #CoronaIllustrations. Un limbaj universal care documentează realitatea.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…