Home Music Alina Eremia și Nane își transformă sufrageriile în club pentru noul videoclip „BRB”

Alina Eremia și Nane își transformă sufrageriile în club pentru noul videoclip „BRB”

5 min read

Alina Eremia rămâne aproape de fani și de cei dragi în această perioadă în care #StămAcasă și lansează o super piesa în colaborare cu Nane. 

Alina Eremia și Nane

„BRB” este o invitație la cel mai tare party on-line la care poate participa oricine are un telefon sau un laptop, din propria sufragerie. Fanii sunt invitați să dea join in și să se distreze alături de prietenii celor doi: artiști, influenceri, vloggeri sau fotografi.

Gândită inițial ca o piesă de club și distracție cu prietenii, ceea ce relevă și versurile, noua colaborare dintre Alina Eremia & Nane a fost rapid regândită și transformată într-un mare party on-line adaptat situației.

„Discutam cu Nane să facem o colaborare de acum 2 ani! În urmă cu câteva luni, am intrat în studio și piesa BRB a ieșit din prima sesiune. A fost vibe-ul potrivit, ne-am completat bine pe partea de songwriting, iar la producție, Costi Dominteanu (4You) și Alex Cotoi au făcut o treabă minunată. A decurs super natural. De atunci circulau veștile că pandemia se va răspândi, așa că am regândit conceptul de party de club și am dat cea mai cool petrecere online! În videoclipul piesei, am recreat atmosfera de club acasă și am rugat câțiva oameni care îmi sunt dragi să ni se alăture, din sufrageria lor. Împreună cu Alex Muresan și Raluca Netca, cu care am colaborat pentru clip, am redat realitatea actuală. Asa că eu sper cât mai mulți oameni să dea join in și să intre în atmosfera piesei.”

Piesa nu este deloc o surpriză, cei doi având o chimie puternică evidentă la nivel muzical, dar și aceleași gusturi în materie de muzică.

„Îmi doream foarte mult să fac o piesă cu Alina Eremia și pe care să o și lansăm. Spun asta pentru că în trecut am mai făcut piese împreună în diverse sesiuni, dar care nu au apucat să fie lansate. Erau piese marfă, însă cred că cele pe care le-am făcut acum sunt și mai marfă. Piesa BRB a ieșit dintr-o sesiune pe care am avut-o cu Alina în urmă cu aproximativ două luni. Am lucrat foarte ușor cu ea, mă sparge ca artistă, îmi place foarte mult timbrul ei.

Este o fată cu care lucrez foarte ușor, o artistă cu care am chimie, căci majoritatea pieselor pe care le-am făcut împreună au ieșit foarte, foarte repede. Asta înseamnă că ne plac aceleași lucruri sau că avem aceleași gusturi muzicale. Ar mai fi de menționat că de fiecare dată când fac sesiuni de writing cu Alina sau doar producing, simt nevoia să o atrag mai mult într-o zonă de RnB decât într-o zonă de Pop.”

Citește în continuare Delia revine cu o super colaborare trap cu Nane – „Cum era”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…