Home LifeStyle Cristalele și energia pozitivă

Cristalele și energia pozitivă

6 min read

Unii oameni găsesc cristale. Alții simt că sunt găsiți de cristale. În ultimii ani au devenit din ce în ce mai populare, iar dacă ești curios și crezi că poți să simți energia cristalelor, propun să aflăm câte ceva despre efectele lor înainte să le aducem în viața noastră.

cristale

Fiecare cristal are propriile proprietăți unice de vindecare: unele sunt mai potrivite pentru abundență și prosperitate, în timp ce altele sunt mai bune pentru dragoste, relații și armonie sau protecție. Da, nu sunt efecte dovedite științific, dar ar trebui să știm până acum că partea cea mai importantă este să credem noi în ceea ce ne dorim pentru a vedea rezultatele. Și, de neignorat, sunt magic de frumoase!

Ametist

Una dintre cele mai magice pietre de pe Pământ, Ametistul este un favorit al vrăjitorilor, vindecătorilor, șamanilor. Violet este o culoare rar întâlnită în natură, iar Ametistul are o vibrație extraordinară pentru a se potrivi cu nuanța sa rară. Ametistul este excelent pentru meditație și pentru gestionarea emoțiilor. Calmează anxietatea și echilibrează frica și excesul. Ametistul stimulează visele și viziunile, ghidându-vă conștiința.

Aventurină albastră

Aventurina albastră este un quartz natural colorat. Uneori numit „Quartz albastru” își ia culoarea și strălucirea de la mici incluziuni ale altor minerale. Combină proprietățile de stimulare a energiei quartzului cu calitatea liniștitoare a culorii albastre. În magia cristalelor, Aventurina albastră este folosită pentru ameliorarea stresului și vindecarea inimii și minții. Îmbunătățește comunicarea și stimulează creativitatea.

Quartz transparent

Quartzul transparent este posibil cel mai versatil. Amplifică energia și gândirea, acționând ca un puternic ajutor pentru percepția psihică. Echilibrează și revitalizează și aduce în armonie toate chakrele. Este o excelentă „piatră de memorie” datorită capacității sale de a absorbi, stoca și elibera energie. Poate fi utilizat în combinație cu orice alte pietre, îmbunătățind efectele acestora.

Quartz roz

În lumea cristalelor, Quartzul roz este cunoscută ca piatra iubirii necondiționate. Emite o energie calmă și pașnică. Aceasta calmează inima și te ajută să depășești suferințele din trecut. Purtați Quartz roz pentru a învăța să deveniți mai iubitori și mai capabili să acceptați iubirea de la ceilalți.

Turmalină neagră

Una dintre pietrele prețioase de protecție, Turmalina neagră a fost mult timp folosit ca un scut împotriva duhurilor rele și a energiei negative. Ajută la eliberarea stresului și a bagajului emoțional. Este deosebit de util pentru empatii. Turmalina neagră este, de asemenea, considerată o piatră norocoasă – frecați o bucată de turmalină neagră atunci când aveți nevoie de un pic de noroc!

Howlite

Howlite este frecvent vopsit pentru a imita turcoazul, iar acesta este modul în care cei mai mulți oameni se întâlnesc pentru prima oară cu piatra. Acest mineral umil este util pentru calmarea unei minți hiperactive sau tulburate. Ajută la dislocarea fricii, resentimentelor, anxietății și mâniei și le înlocuiește cu o conștiință de sine. Este cunoscută ca o piatră de înțelepciune și compromis. Lucrul cu Howlite vă poate ajuta să învățați să comunicați problemele dificile fără a provoca dispute. Unii folosesc, de asemenea, Howlite ca ajutor pentru a dormi.

Citește în continuare despre Coroanele de sirenă magice by Chelsea Shiels, realizate din scoici, cristale, pietre etc.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Un ten luminos cu produsele cu efect antioxidant și antirid pe bază de Vitamina C

VITAL C – aceasta este gama de produse  cu care a început totul! VITAL C  este pentr…