Home Food & Wine Crama LILIAC desfasoara in perioada 18 septembrie-18 octombrie concursul online pentru eticheta noua young.LILIAC

Crama LILIAC desfasoara in perioada 18 septembrie-18 octombrie concursul online pentru eticheta noua young.LILIAC

7 min read

Crama Liliac este in plina desfasurare a concursului  de eticheta noua pentru sub brandul young.LILIAC. Anul acesta, concursul vine cu un concept nou -“Label The Unlabeled” – menit sa incurajeze depasirea limitelor creative. Provocarea lansata de crama LILIAC are ca obiectiv identificarea noii etichete pentru gama young.LILIAC, recolta 2018.

Concursul young.LILIAC, ajuns la cea de-a saptea editie, a devenit deja o traditie, fiind asteptat la fiecare inceput de toamna de cei care cunosc deja conceptul. Ideea proiectului este de a incuraja tinerii creativi sa-si imagineze eticheta pentru urmatorul an, pornind de la premisele brandului. Prin acest demers, echipa LILIAC isi propune sa sustina si sa incurajeze industria creativa, sa aiba curaj, sa se faca vazuti si sa experimenteze diverse proiecte in care isi pot evidentia talentul.

In perioada 18 Septembrie – 18 Octombrie se desfasoara concursul, la care toti cei ce se identifica cu povestea young.LILIAC sunt invitati sa dea frau liber imaginatiei si sa se inscrie pe site-ul: http://labeltheunlabeled.com/.

Anul acesta, crama LILIAC a marit miza concursului si a pregatit 2 SUPER PREMII, premiul cel mare fiind in valoare de 1500 euro, la care se adauga si alte suprize, printre care si mult doritele vizite la crama, in Batos, judetul Mures.

Propunerea creativăcâștigatoare a editiei trecute îi aparține Monicăi Juganaru, o tânărăextrem de talentată, studentăla Universitatea de Arhitecturăși Urbanism Ion Mincu. Noua etichetăprezinta perfect valorile brandului young.LILIAC. Urban, cool, nonconformist, liber, atribute regăsite în stilul de viațăal generației tinere. Ideea Monicai a fost pe cat de simpla, pe atat de plina de simbolistica: oamenii, indiferent de sex, varsta sau rasa, se pot distra la fel de bine impreuna, pot forma un grup omogen si pot savura bautura preferata.

Vinul young.LILIAC este un veritabil curator de emoții și poate fi considerat un instrument de inițiere al tinerilor în lumea fascinantăa vinului, având însăgrijăsănu-i dezamageascănici pe amatorii avizați.

young.LILIAC poate fi gasit în 3 cupaje răcoritoare:

young.LILIAC Fresh – produs dintr-un cupaj de Sauvignon Blanc & Muscat Ottonel. Culoarea galben pai ce indicăun vin tânăr cu arome intense de soc, ce indicăstrugurele principal, cu note de caprifoi pe un fond citric și ierbos. Gustul este proaspăt și ușor acidulat cu arome de mere delicious, lămâie, nectarine și lychee. Este un vin recomandat cu bucătaria mediteraneeană, bazatăpe pește și fructe de mare. Alegerea perfectăpentru branzeturile proaspete sau maturate.

young.LILIAC Fruity – FeteascăAlba & FeteascăRegală. Și în acest coupaj, culoarea galben pai indicăun vin tânăr. Usor si proaspăt, vinul etaleaza arome de mărși lămâie verde, cu note de fructe tropicale și un post gust mineral. Este un vin proaspăt recomandat cu preparate din carne gătite în stil clasic sau asiatic, cu salate ușoare sau paște cu sos alb.

young.LILIAC LightRose – Feteasca Neagră. Culoarea delicatăsomon indicăun vin rosé ușor. Ne întampinăcu o culoare roz somon delicatăsi luminoasă. Nasul ne încântăcu o intensitate plăcutăde muguri de flori și note de grapefruit roz, merițoare și frăguțe. Gustul este proaspăt și echilibrat, cu arome de fructe roșii.

Despre LILIAC

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia secularăpe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernăcrează, pe cele 52 de hectare, o simbiozăperfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, ce cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacăsunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare datăcând deschidem o sticlăde Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângăsoiurile traditionale româneşti, culese cu multămigalăşi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţăaustriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramăse ridicăla cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, ce subliniazăstandardele ridicate ale vinului Liliac.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …