Home Events Weekend de Shopping cu 20% REDUCERE

Weekend de Shopping cu 20% REDUCERE

2 min read

Toamna s-a instalat și garderoba ta are nevoie de câteva articole pline de stil din trendurile actuale. Materiale prețioase, pattern-uri pline de culoare, tăieturi îndrăznețe și asocieri neobișnuite, te așteaptă între 12 și 14 octombrie să le achiziționezi și să își ocupe locul bine meritat în dulapul tău.

Bloggerul de fashion și lifestyle, Gabriela Simion, a pregătit o selecție de outfit-uri numai bune pentru o toamnă plină de stil dar confortabilă și călduroasă în același timp. Rochiile lungi, fuste plisate, animal print și pattern-uri curajoase sunt doar câteva dintre sugestiile Gabrielei pentru această toamnă.

Alege o toamnă chic și cumpără articole deosebite la prețuri mici, mici de tot. Beneficiază de sfaturile specialiștilor ALR Concept STORE dar și de selecțiile făcute de către Gabriela Simion și înnoiește-ți garderoba.  Colecțiile de toamnă ALR Concept STORE și Magasi.ro  te așteaptă pe Calea Plevnei, nr. 90, lângă Banca BCR Plevnei. începând cu ora 10:30 în toată perioada evenimentului (12, 13, 14) octombrie.

Pana pe 30 Noiembrie MAGASI.rodesfășoară și o campanie de toamnă online. Folosește codul ToamnaMagasi și beneficiezi de -20% (detalii campanie pe site).

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…