Home Fashion COS PrimăvarăVară 2020

COS PrimăvarăVară 2020

5 min read

Colecția COS Primăvară Vară 2020 explorează două concepte proeminente strâns legate de practicalitate și referințe din arhitectură deconstruită. Tehnicalitatea și inovația merg mână în mână cu minimalismul pentru a forma o colecție de clasice redefinite.

COS 2020

Sezonul prezintă piese moderne cu atenție la detalii și riguros lucrate. Inovația este materializată cu ajutorul materialelor colorate organic și a diferitelor tipuri de denim. Texturile și construcția sunt regândite pentru a crea puncte de interes cu detalii care se combină perfect, pe când țesăturile lucioase sunt combinate cu bumbacul într-o nouă tehnică pentru a crea piese unice pentru noul sezon. Lucrând în mod responsabil pe partea de țesături, tot bumbacul folosit în colecție este obținut 100% din surse sustenabile (Better Cotton Initiative sourcing and organic, recycled and repurposed cotton).

Culorile propuse provin dintr-o paletă care reflectă referințele utilitare brute: ecru, soft neutrals și o gamă de griuri industriale light și acționează ca bază pentru colecție, contrastând cu cyan electric, roșu îndrăzneț, galben muștar și nuanțe de albastru indigo.

Inspirată din forme geometrice și peisaje aeriene, colecția introduce noi siluete: în Womenswear piesele pe corp sunt juxtapuse cu piese relaxate pentru a crea proporții supradimensionate. Straturile duble și buzunarele ascunse oferă o abordare nouă și fresh pentru rochiile acestui sezon. Clasicul costum din trei piese este acum reinventat cu tehnici raw edge precum sacoul fără mâneci, pantaloni scurți boxer și pantaloni drepți confecționați integral din țesătură de mătase. Drapajele capătă o notă efortless în rochiile fluide și croiul este bine definit pe țesăturile din bumbac. Tivurile sunt lucrate diferit pentru un fit mai actual, pe când gulerele propuse reimaginează piese timeless.

COS 2020

În Menswear se propune o nouă imagine a bărbatului, o nouă siluetă. Drapajul întâlnit adaugă multifuncționalitate așa cum este imaginat în blazerul cu piept dublu sau în câteva dintre tricouri.

COS 2020

Funcționalitatea discretă este rezumată printr-un palton și o cămașă din bumbac cu închidere ascunsă. Pentru a completa colecția, stilurile clasice stau lângă materiale moderne precum coated denim. Nu lipsesc inspirația din peisaje și arhitectură.

Stylingul eclectic este completat de o gamă de accesorii: mocasinii slip on pentru bărbați și femei sunt folosiți pentru a obține un look nonșalant, efortless și în același timp simplu. Accesoriile nu sunt complicate, însă se evidențiază printr-un design deja consacrat al brandului. Materialul utilizat pentru cercei este argint reciclat.

cos 2020

Funcționalitatea este subliniată de pătura propusă în Menswear, ce poate fi transformată prin styling și utilizată ca geantă. Accesoriile de păr sunt de această dată piese cheie ale sezonului.

Citește în continuare Colecția Jean Paul Gaultier Couture pentru primăvară 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Be a lady they said.

Noul videoclip realizat de Girls. Girls. Girls. Magazine o prezintă pe actrița Cynthia Nix…