Home Editorials Romanian Artist Corina Sucarov, un one-girl-show la „Bravo, ai stil!”

Corina Sucarov, un one-girl-show la „Bravo, ai stil!”

6 min read

Cine nu a apucat să audă de Corina Sucarov înainte de noul sezon de la „Bravo, ai stil!” este posibil să o cunoască doar pentru pasiunea sa pentru modă și stil. Dar între ținutele creative și momentele speciale pe care le realizează în cadrul emisiunii, Corina este implicată și în proiecte muzicale, cum ar fi Sucarov și Kepler not Kopernikus. Talentul și interesele sale se extind în mai multe domenii artistice, despre care ne-a și vorbit în acest interviu prin care sperăm că am reușit să o cunoaștem mai mult pe ea decât pe unul dintre personajele sale.

corina sucarov

Cine este Corina Sucarov?

Sunt un Homo Sapiens artist care luptă împotriva agresivității speciei din care face parte prin explorarea și discutarea emoțiilor de orice natură.

Cum și când ai început să faci modelling?

Am început să fac modelling în urmă cu șapte ani, mai serios. Mi-am dorit să fac asta la un nivel mai înalt și mi-am scos din geanta cu înzestrări deltaice tot ce știam și puteam la acel moment. Spiritul competitiv de la vremea aceea m-a ajutat destul de mult.

Care este cea mai frumoasă parte când lucrezi în domeniul acesta? Dar cea mai grea?

Cel mai împlinitor pentru mine este să mă lase persoana sau echipa din spatele conceptului/proiectului să îmi fac de cap, să mă exprim și să pot participa cu cine sunt eu, cu Corina Sucarov și personajele ei, cu ceea ce am studiat și acumulat. Mă conectez cu ei și cu ceea ce vor de la acel proiect mai întâi. Nu știu dacă există o parte foarte grea. Poate doar instabilitatea financiară. O lună poate fi foarte bună, o lună te poți întreba dacă ai greșit cu ceva. Ca în orice domeniu artistic, cred.

Cât de importantă este atitudinea?

ATITUDINEA!   A-TI-TU-DI-NEA!   AAATIITUUDIINEA!

Știu că ești pasionată și de muzică… Ce înseamnă muzica pentru tine?

Sunt nerăbdătoare să îmi lansez în curând proiectul solo. E un one-girl-show, SUCAROV. Este un proiect 100% făcut de mine care îmi place foarte mult! Muzică, versuri, haine, concept, coroane, personaje. Este ultima formă de extaz pe care o experimentez de ceva vreme.

Când ai descoperit că ai acest talent?

Când am început să vorbesc, am început să și cânt. aaAAa.

Care sunt artiștii care te inspira ți pe care ii apreciezi?

Mă inspiră orice e nou, puternic, sincer. Actual. Contemporan. Orice este prezentat la fel, dar altfel.  Apreciez orice formă care trezește și explică sub orice formă.

La ce nu poți renunța?

Vreau să pot fi în starea de a putea renunța la orice. Dar până atunci, nu pot renunța la coroana mea de aur.

Care a fost cel mai frumos proiect în care ai fost implicată?

Nu aș putea alege un singur proiect frumos în care am fost implicată, din atât de multe lucruri, experiențe și proiecte. Sunt freelancer și asta mă face un artist liber. Aleg să fac parte din proiecte care îmi plac. Toate îmi plac. Și din fericire nu am povești înspăimântătoare din această industrie. În șapte ani am întâlnit atât de mulți oameni cu foc și creativi.

Ce te vezi făcând peste 5 ani?

Îmi doresc o echipă care să îndrăgească proiectul meu și să-l ajute să ajungă unde și-a propus.

Citește în continuare Don’t sleep on: Sebastian Seredinschi.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Romanian Artist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Electric Castle câștigă titlul de Best Medium Festival din Europa

European Festival Awards, cea mai importantă competiție europeană din domeniu, a desemnat,…