Home Fashion Accessories Iutta Sample Sale and Opening Party

Iutta Sample Sale and Opening Party

4 min read

 Brandul românesc Iutta, pe care noi îl îndrăgim, vă invită pe 16 februarie, între orele 10AM – 8PM, la noul showroom dintr-o casă cu farmec interbelic din centrul Bucureștiului. Gențile, pantofii și accesoriile cu semne brodate în piele cu drag de România vă vor aștepta cu reduceri de până la 70%.

iutta sample sale

După un an plin de creșteri, a venit momentul ca echipa să-și ia zborul de pe Caragiale 7 spre adresa nouă: Nicolae Filipescu 57 din zona Universitate. Simbol al întrepătrunderii dintre secole, alegerea clădirii demonstrează aceeași dragoste pentru tot ceea ce este autentic românesc.

Evenimentul va oferi reduceri de până la 70% pentru o parte din cele mai îndrăgite piese din colecțiile anterioare, care au fost prezente în mod special la ședințe foto sau care au părăsit atelierul cu mici imperfecțiuni. Fiecare dor e special prin povestea lui și își așteaptă posesoarea.

Magpie, Polaris, Colul Morii și Amor Nemuritor sunt printre gențile care vor fi prezente negreșit, iar o nouă linie de conduri proaspăt întoarsă de la expoziția MICAM Milano va fi gata de admirat și probat.

Ca invitat special, pe seară se va alătura și Cristina Cândea, lifestyle blogger care va oferi idei de styling despre cum altfel se pot purta accesoriile cu dor de românesc. Drept cadou de casă nouă, ea organizează un concurs pe pagina sa de Instagram. Tot ce trebuie să faci este să spui într-un comentariu ce produs ți-ai dori să găsești la eveniment și să dai tag unei prietene care vrei să te însoțească. Premiul va fi chiar produsul mult visat.

Plata în cadrul evenimentului se va face atât prin card, cât și cash, însă stocul va fi limitat. Din acest motiv, nici un dor nu poate fi rezervat în avans.

Pentru mai multe detalii și RSVP accesează pagina evenimentului Sample SALE | Opening Party.

Parteneri media: Bright Business, Famost, Revista FPM, Petocuri.ro, TheTrends.ro, The Woman.

 

Citește în continuare un interviu cu Nicole Chirica, fondatoarea și designerul Iutta − Povești accesorizate în stil românesc.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…