Home Concurs Concurs: Iutta sărbătorește românește și îți oferă în dar un portofel brodat

Concurs: Iutta sărbătorește românește și îți oferă în dar un portofel brodat

3 min read

Se afla deja pe lista ta de dorințe și așteptai momentul potrivit să îl cumperi sau poate că nu știai ce îți lipsește până să îl descoperi. Acum ai ocazia să primești în dar un portofel brodat de la Iutta, o poveste românească transmisă prin gențile, pantofii și accesoriile cu semne brodate în piele cu drag de România. Fie că alegi să îl păstrezi sau să îl oferi la rândul tău cuiva drag, cu siguranță va face pe cineva foarte fericit.

Iutta, brandul purtătoarelor de frumos, sărbătorește românește prin cea mai recentă campanie a lor, ce oferă cadou un portofel brodat la comenzile de genți sau rucsacuri.

Poți să te bucuri de magia acestui portofel, dacă ne spui cui l-ai dărui mai departe. Înscrie-te până miercuri, 24 aprilie 2019, dând tag acelei persoane într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook și asigură-te că urmărești pagina Iutta.

portofel brodat
IMPERIALA – PORTOFEL DIN PIELE BRODATĂ (CREM)

Stilul regal, impozant și armonia florilor de crin s-au contopit într-un portofel brodat cu grijă. El întruchipează romantismul și misterul specific stilului baroc și este demn de a face parte din arsenalul tău de zi cu zi.

Iutta este un brand iconic de genți, pantofi și accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creațiile noastre se inspiră din cultura tradițională și credințe străvechi, traduse într-o manieră personală, exclusivă. Colecțiile capătă viață prin devotamentul și pasiunea investite în fiecare produs, calități sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele noastre au devenit elemente distinctive în industria fashion.”

Citește în continuare Cele mai frumoase și interesante idei de cadouri pentru Paște.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…