Home Fashion Cele mai frumoase și interesante idei de cadouri pentru Paște

Cele mai frumoase și interesante idei de cadouri pentru Paște

6 min read

Cei mai mulți dintre noi iubim la fel de mult să primim cadouri cum iubim să le dăruim. Mai ales atunci când vorbim despre daruri făcute în România, de oameni cu viziune și cu pasiune, care își pun sufletul în crearea unor obiecte ce ajung apoi parte din viețile noastre.

Pentru cea mai iubită mamă, cel mai înțelegător frate, pentru colega de birou preferată sau pentru prietena cea mai bună, avem cele mai frumoase sugestii din care puteți alege ceva care să se potrivească indiferent dacă au acasă un dulap dedicat exclusiv pantofilor sau echipamentului sportiv. Descoperiți în continuare cadourile perfecte de iepuraș, dar care cu siguranță vor fi la fel de bine primite în orice moment al anului.

O geantă sau un rucsac Iutta

idei de cadouri

Produsele Iutta prezintă o multitudine de motive tradiționale brodate, ce ascund înțelesuri și simboluri adânc încifrate la nivel individual. Însă în momentul în care sunt îmbinate, ele creează adevărate povești și devin parte din identitatea purtătoarei lor.

Luna aceasta Iutta ne bucură cu o campanie prin care la orice rucsac sau geantă comandată, poți primi un portofel în dar, la alegere.

Dorurile pereche din imagine sunt geanta Imperiala galbenă și portofelul Imperiala, care fac parte din aceeași familie de simboluri și broderii, însă se diferențiază între ele prin contrastul puternic al culorilor. Geanta este o piesă cheie în garderoba oricărei femei, încât reușește să scoată din anonimat orice ținută, în timp ce portofelul este foarte încăpător și extrem de versatil. Se potrivește cu orice tip de geantă și poate chiar înlocui clasicul clutch în lookurile de seară. Această pereche se potrivește, deci, unei firi îndrăznețe, încrezătoare și elegantă.

Ai libertatea de a-ți crea propria pereche de doruri de pe site-ul Iutta.

Cosmetice pure și naturale de la Careless Beauty

Produsele de îngrijire naturală de la Careless Beauty România sunt create din extracte obținute din specii de plante românești și sunt obținute după metode tradiționale, conform rețetelor proprii, brevetate. Gama de cosmetice naturale conține peste 40 de plante și fructe, materie primă ce reprezintă natura vie din toate anotimpurile.

Cadoul de Paște propus de Careless Beauty este o Compresă revitalizantă, un produs recomandat pentru toate tipurile de ten, pentru hidratare și revitalizare profundă a tenului încă de la primele ore ale dimineții. Pur și natural, pachetul conține tot ce ai nevoie pentru ca pielea ta să fie fresh, hidratată și vitaminizată.

O bijuterie Contemporia

idei de cadouri

Bijuteriile Contemporia sunt create pentru a fi extensii ale personalității celui sau celei care alege sa le poarte, nu doar elemente ce completează ținuta vestimentara. Sunt dedicate persoanelor deschise, lipsite de prejudecăți care îndrăgesc arta și privesc bijuteria ca pe un obiect în care creatorul a investit în primul rând suflet.

Un hamac Minorswing

idei de cadouri

Alege un hamac ușor, compact, creat cu atenție la detalii și respect pentru natură, în cele mai frumoase culori. Perfect pentru festivaluri, o ieșire în parc sau chiar o ieșire în natură ceva mai lungă, în care poți petrece câteva nopți privind cerul din hamac. MinorSwing s-a născut pe aceste meleaguri, în anul 2010, odată cu pasiunea pentru cusut, natură şi călătorii în lumea largă. Născut și cusut în România.

Citește în continuare Iutta − Povești accesorizate în stil românesc.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…