Home Fashion Christian Siriano primăvară-vară 2021

Christian Siriano primăvară-vară 2021

3 min read

Designerul care și-a început cariera la doar 21 de ani, după ce a câștigat concursul Project Runway în 2008, și-a prezentat cea mai nouă colecție în curtea casei sale, în prezența unui număr restrâns de invitați care au respectat regulile de distanțare. Ținutele spectaculoase din colecția Christian Siriano primăvară-vară 2021 au fost accesorizate cu pălării, mănuși și, cel mai important, modelele au purtat măști asortate.

Siriano primăvară-vară 2021
Sursă foto: Getty / Mike Coppola

„Chiar și acasă putem găsi inspirație în lucruri din jurul nostru și sper că această colecție arată că moda rămâne puternică în ciuda circumstanțelor.”, spune designerul Christian Siriano.

Deoarece tânărul creatorul de modă nu se ferește să facă declarații politice prin creațiile sale, una dintre ținutele din noua colecție a avut cuvântul „Vote” imprimat, atât pe piesa principală, o rochie neagră cu mâneci lungi, cât și pe accesorii, pălărie și mască.

Prezentarea s-a încheiat cu o serie de rochii voluminoase, fiecare mai spectaculoasă decât următoarea, presărate cu flori, volane, pene, tulle, accesorizate cu pantofi din colecția actriței Sarah Jessica Parker, care s-au potrivit perfect cu ținutele din cea mai nouă colecție semnată Christian Siriano.

Coco Rocha, însărcinată în șapte luni, a încheiat prezentarea colecției Christian Siriano primăvară-vară 2021 într-o rochie roșie cu volane, defilând pe podiumul improvizat în curtea casei designerului, înainte de a intra în piscină – amintindu-ne astfel că Săptămâna modei poate fi în continuare distractivă, chiar și în timpul unei pandemii.

Siriano primăvară-vară 2021

Citește în continuare In Bloom. Colecția Burberry primăvară-vară 2021.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…