Home Arts Cele mai frumoase tatuaje pentru fete!

Cele mai frumoase tatuaje pentru fete!

5 min read

material realizat cu sprijinul Macavei Brothers

Știm că este dificil să alegi un tatuaj potrivit pe care să îl porți toată viața pe piele, așa că am vorbit cu specialiștii în domeniu și am aflat pentru tine care sunt cele mai frumoase tatuaje pentru fete și cele mai interesante locuri în care acestea pot fi făcute. Sperăm ca selecția noastră de tatuaje pentru fete să te insipire și să te ajute în alegerea pe care o vei face.

Atunci când alegi să îți faci un tatuaj, trebuie să ții în primul rând cont de faptul că este un desen pe care îl vei purta pe piele toată viața, așa că alege cu grijă. Este bine ca tatuajul să aibă o semnificație pentru tine, astfel nu te vei plictisi de el, ceea ce se poate întâmpla dacă alegi un desen oarecare doar pentru că ți se pare frumos acum.

În ordine aleatorie, iată cele mai frumoase tatuaje pentru fete!

Tatuaje colorate

Deși în ultima vreme și ele optează pentru tatuaje ma complexe și mari, tendințele în ceea ce privește tatuajele pentru fete nu s-a schimbat foarte tare. Cele mai frumoase tatuaje pentru fete rămân în continuare cele colorate și pline de viață.

Tatuaje cu păsări

Fie că sunt simple sau complexe, colorate sau nu, o singură pasăre sau un stol, trebuie să recunoaștem că păsările sunt unele dintre cele mai frumoase tatuaje pentru fete.

Dreamcatcher

Unul dintre cele mai cunoscute simboluri, și cel mai des întâlnite tatuaje pentru fete, rămâne dreamcatcher-ul. Încărcat de simbolistică și plin de însemnătate, tatuajul acesta are menirea de a prinde tot ce este rău și a transforma în bine și frumos.

Tatuaje cu zeități

Indiferent de cultura din care provin, zeii sunt și ei în topul preferințelor. Dacă ar fi să facem un top tatuaje pentru fete, cel mai probabil aceștia ar ocupa un binemeritat loc 3.

Flori

Atât de frumoase și gingașe, florile sunt cu siguranță cele mai apreciate tatuaje pentru fete. Pline de culoare și cu atât de mult spațiu de a crea, devin de cele mai multe ori adevărate opere de artă.

Mandale

Fie că aleg să își deseneze singure prorpia mandală, fie că aleg o mandală deja cunoscută, și acestea se află în top. Grațioase și cu semnificații puternice, mandalele au exercitat mereu o atracție specială.

Animale

Poate la fel de des întâlnite precum florile, tatuajele cu animale sunt și ele preferate de către fete. Între acestea se deosebesc animalele fantastice care, deși au o pondere mai mică, sunt cu adevărat deosebite.

Abstracte și personaje

Deși nu la fel de des întâlnite precum tatuajele cu flori sau cele cu păsări, tatuajele abstracte și cele cu personaje ocupă și ele un loc însemnat în topul preferințelor.

     

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

911 lansează primul lui single în colaborare cu Killa Fonic – „MT.K.”

911 este un nou nume pe scena muzicii trap din România care la doar 17 ani lansează primul…