Home Books Un bărbat iubește mai mult decât o femeie

Un bărbat iubește mai mult decât o femeie

4 min read

“… asta mi-a spus ea într-o seară, cuibărită în brațele mele.

Mă privea cu ochii ei mari, pe care îi cunoșteam atât de bine. Am crezut că glumește. Dar nu, ea era serioasă.

Cuvintele acestea veneau de la femeia care se lumina mai ceva ca un brad de Crăciun atunci când mă vedea. De la femeia al cărei zâmbet alunga și cea mai întunecată noapte. De la cea care venea alergând să-mi sară în brațe când ajungeam acasă. De la femeia al cărei suflet ajunsesem să-l cunosc mai bine decât pe al meu. De la femeia care renunțase la visul ei, fără măcar ca eu să aflu, pentru a fi mai aproape de mine.

Și de la femeia a cărei iubire întrecea orice cunoscusem până atunci.”

Așa își începe Dan Truția mărturisirea în cartea-fenomen Un bărbat iubește mai mult decât o femeie, care este deopotrivă un roman, o carte motivațională și un album foto de excepție. O care cu și despre iubire și ce presupune aceasta. Un volum în care cu siguranță cititorul se regăsește, așezat cuminte printre rândurile frumos înșirate de către Dan.

“Am scris această carte pentru că am iubit și am fost iubit. Am scris-o pentru că este, mai mult ca niciodată, nevoie de dragoste în relațiile interumane. Dar iubirea nu este suficientă. Sunt multe cupluri care deși se iubesc, trec prin multe probleme. Dragostea nu este un substantiv, dragostea este un verb. Ea este o bază peste care, cu drag și implicare, se poate construi relația pe care ți-o dorești.” – Dan Truția, autor

Oare este adevărat că un bărbat iubește mai mult decât o femeie? Ei bine, răspunsul se află între coperțile cărții pe care Dan a scris-o pentru fiecare femeie îndrăgostită sau în căutarea iubirii, pentru fiecare bărbat care vrea să afle care este treaba cu dragostea sau, deoportivă, deja iubește peste măsură de mult.

Cartea poate fi comandată de aici

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…