Home Arts Câștigă o invitație dublă la Concertul de Gală „Jeunesses Musicales”

Câștigă o invitație dublă la Concertul de Gală „Jeunesses Musicales”

2 min read

Pe 28 septembrie 2019, de la ora 19.00, la Ateneul Român se va decide cel mai bun tânăr dirijor al lumii, în cadrul Concertului de Gală al celei de-a X-a ediții a Concursului Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales București.

concurs charlie siem

Câștigă o invitație dubla la Concertul de Gală „Jeunesses Musicales” alături de Charlie Siem, Orchestra George Enescu și „Cel mai bun dirijor al lumii” (28 Septembrie, Sâmbătă, orele 19:00, Sala Mare, Ateneul Român), urmând indicațiile din postarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook.

Charlie Siem este un violonist de talie internațională, ce are un respect deosebit pentru moștenirea culturală a României și care are deosebita onoare de a cânta la o vioară Guarneri del Gesú din 1735. Vioara i-a aparținut legendarului Yehudi Menuhin, elevul și prietenul marelui compozitor român George Enescu.

Cu ocazia participării lui Charlie în Concertul de Gală Jeunesses Musicales România, pe 28 Septembrie 2019, vioara se va reîntoarce în țară ca un omagiu adus celor doi violoniști, simboluri ale muzicii universale.

Citește mai multe despre eveniment Ediția a X-a a Concursului Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales București aduce pe scena Ateneului Român vioara lui Yehudi Menuhin.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…